Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tareq Taylors lycka med kändiskvinnan – efter tiden isär: "Speciell"

12 dec, 2023, 20:30 

Tareq Taylor sätter ord på lyckan efter återföreningen!

Annons

Den folkkära tv-kocken Tareq Taylor har gått rakt in i svenska folkets hjärtan – och han är där för att stanna! I helgen gjorde han succé i SVT:s direktsändning av Nobelbanketten, och provsmakade maten.

Kvällen till ära återförenades han med ett bekant ansikte!

Verkliga anledningen bakom Tareq Taylors plötsliga avhoppBrand logo
Verkliga anledningen bakom Tareq Taylors plötsliga avhopp

Därför lämnade Tareq Taylor SVT-succén

Till vardags lever Tareq Taylor ihop med sambon Sofia Ståhl, sedan drygt ett och ett halvt år tillbaka. Han syns i tv, nu senast i SVT-programmet Tareq Taylors matresa, och är aktuell med föreläsningsturnén Lämna disken, hångla istället ihop med kärleken.

Han har gjort sig ett namn genom bland annat Stjärnorna på slottet, där han var kock, och framför allt i det populära programmet Trädgårdstider. Men i våras kom det trista beskedet att Tareq lämnar programmet efter hela 15 år, istället ersattes han av dansken Adam Amann.

Annons

– Trädgårdstider har varit otroligt viktigt för mig och är något av det allra roligaste jag fått göra. Det är ett speciellt program och ett speciellt gäng som jag verkligen kommer att sakna, sa Tareq då.

Tareq Taylor återförenad med kändiskvinnan

Under alla år hade han sällskap av Pernilla Månsson Colt, och de blev något av en superduo i rutan. Och till Nobelsändningen i SVT var de äntligen återförenade igen – som tittarna längtat efter Tareqs avhopp!

På Instagram delar Tareq själv några ord om kvällen, som han beskriver som "magisk":

"Att få uppleva Nobelbanketten var en oförglömlig och ärofylld stund. Jacob Holmström och Annie Hässelstads meny var helt otrolig, varje rätt var som en konstnärlig skapelse, noga utvald och kombinerad till perfektion.Att dela denna magiska kväll med en gammal vän och kollega som Pernilla Månsson Colt gjorde upplevelsen ännu mer speciell."

Den som såg sändningen vet att Tareq var helt golvad över maten som serverades! En helt perfekt kväll, med andra ord.

Foto: TT

Annons