Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Tareq Taylors och Sofia Ståhls stora lycka efter tystnaden – nu händer det!

21 jan, 2023, 11:00 

Nu händer det stora grejer för kändisparet!

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Det var efter många rykten som Tareq Taylor och Sofia Ståhl i mars i fjol slutligen valde att ta saken i egna händer.

– Om jag är kär? Jo, men det är klart jag är kär, sa tv-kocken till Aftonbladet när han bekräftade lyckan.

Nu, knappt ett år senare, är det dags för nästa steg. Tareq Taylor berättar om lyckan!

5 saker du inte visste om ”Trädgårdstider”Brand logo
5 saker du inte visste om ”Trädgårdstider”

Tareq Taylors ord om skilsmässan frun ex-hustrun Kristina

I september 2021 kom nyheten att Tareq och hustrun Kristina Taylor valt att gå skilda vägar efter 26 år som gifta. Beskedet kom för många som en chock, men Tareq själv valde att vara sparsam med kommentarer.

Annons

Han beskrev det som "tufft och svårt" att gå igenom en skilsmässa i offentligheten, och att han avböjde att kommentera uppbrottet av respekt för alla inblandade.

I december samma år kom nästa kärleksbomb. Sajten Hänt avslöjade att Amors pilar träffat Tareq Taylor, och Sofia Ståhl! Uppgifterna om de tidigare kollegornas romans förblev obekräftade, men ledtrådarna var många.

"Det är mycket pirr inblandat när jag kommer i kontakt med framtiden. Både jobbmässigt och i ja, en man som kommit in i mitt liv" Skrev Sofia på som blogg i april. Men i mars 2022 gick det inte längre att dölja – paret syntes tillsammans offentligt och relationen bekräftades!

Sofia Ståhl och Tareq Taylor
Turturduvorna Tareq och Sofia gömde sig ett tag – men nu visar de gärna upp sin kärlek!
Annons

Tareq Taylor och Sofia Ståhls gemensamma lyckobesked

Tareq och Sofia ledde 2019 programmet Lyckomaten tillsammans, men det var först ett par år senare som gnistor slogs. Men att jobba tillsammans är alltså inget främmande, och det har de valt att göra igen, men som kärlekspar.

I år ger de sig ut på föreläsningsturnén ”Lämna disken och hångla istället”, men det finns fler saker på agendan. I slutet av förra året berättade Tareq mer på Instagram:

– Förutom att det innebär att vi kommer ta gemensamma uppdrag som föreläsare, programledare, moderator, samarbeten och driva projekt så innebär det att vi startar ett nytt bolag tillsammans!

De har också tillsammans med Andreas Troedsson och Pontus Welander dragit igång mediastudion "Studio2" som han i november sa ska stå färdig efter årsskiftet – och nu visar han upp lyckan!

I en video på Instagram visar han upp studion som börjar bli klar, och berättar att den även kommer kunna gå att hyras ut.

Annons

– Alltså det blir så fint! säger han exalterat.

Det finns poddstudio, ett tv-kök, konferensrum, ja, allt man kan tänka sig. Så härligt för paret att det börjar närma sig.

Visionen blir verklighet!
Här kommer det hända mycket spännande saker.
Annons

Foto: TT

Annons