Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tareq Taylors okända koppling till Hanna Hedlund – orden Martin Stenmarck inte vill höra

18 apr, 2024, 19:30 
Vendela Lönnqvist
TT
Sofia Ståhl avslöjar det hela!
Annons

I lite över 20 år höll de ihop, innan de i ett gemensamt inlägg på Instagram meddelade att de skiljer sig.

Hanna Hedlunds beslut med nya kärleken: ”Fnittrig!”Brand logo
Hanna Hedlunds beslut med nya kärleken: ”Fnittrig!”

Så lever Hanna Hedlund och Martin Stenmarck idag

Hanna Hedlund och Martin Stenmarck hann på två decennier skaffa tre gemensamma barn Ida, Love och Saga. I slutskedet av relationen levde de separat och berättade i inlägget att de skulle hålla god kontakt för barnen skull.

Idag har de yngsta barnen Love, 17, och Saga, 12, varannan vecka och har bland annat synts ihop på Idas studentfirande.

"Det var helt nytt"

Ett kändispar det dock verkar flyta på ordentligt för är Tareq Taylor och Sofia "PT-Fia" Ståhl.

Det har gått fem år sedan deras första möte under förberedelserna för tv-programmet "Lyckomaten". Där började känslor sakta men säkert växa fram och det hela ledde till att de idag äger ett hus strax utanför Stockholm tillsammans.

Annons

Kändislivet var dock någonting relativt nytt för Sofia, vilket hon fick smaka på när det framkom att hon var kändiskockens nya kärlek.

– Det var helt nytt. Aldrig har någon varit intresserad av mitt privatliv på det sättet. Allt har varit kopplat till arbete. Inte heller Tareq hade varit med om att det skrevs om hans privatliv på det sättet. När man går in i en ny relation är det ganska skönt att få vara i fred, så man kan förstå vad som händer, säger Sofia i en intervju med Dala-Demokraten.

Tareq och Sofias föreläsning

Idag reser de land och rike med deras gemensamma föreläsning "Lämna disken, hångla istället".

"Tareq och Sofia bjuder på egna erfarenheter av livsförändrande händelser som avslut, utmattning, sjukskrivning och en olycka som höll på att kosta livet. De bjuder publiken på konkreta verktyg för att uppleva ökat välmående och synar ideal och hälsopåståenden i sömmarna och ger nya perspektiv som gör skillnad. Allt landar i det kanske viktigaste som finns: Lämna disken, hångla istället", skriver arrangören i ett pressutskick.

Annons

Tareq och Sofias gemensamma hus

Förutom föreläsningen så har ju faktiskt Tareq och Sofia fullt upp hemma med deras relativt nya hus.

Många av Sofias följare är nyfikna på hur det går med bygget – och det är i en frågestund på Instagram som Sofia avslöjar något alldeles särskilt med huset!

Instagram

"Det är ett litet hus som var sommarstuga från början. Kuriosa är att Martin Stenmarck och Hanna Hedlund ägde det för typ 20 år sedan. Vi ska ändra mycket men bygga på det befintliga huset. Det ska byggas en övervåning och bygga ut nuvarande plan (med bland annat punschveranda) och bygga ett gästhus så det blir en omfattande byggnation. Sedan göra en drömmigt lummig trädgård men det får komma sen."

Annons