Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tareq Taylors stora hemlighet för Sofia Ståhl – tårarna efter avslöjandet

21 maj, 2022, 17:00 
Tareq Taylor och Sofia Ståhl

Nu är hemligheten ute!

Annons
Tareq Taylors känslokollaps i tv – tårarna efter orden om dotternBrand logo
Tareq Taylors känslokollaps i tv – tårarna efter orden om dottern

Romansen mellan Tareq Taylor och Sofia Ståhl har minst sagt tagit Sverige med storm! Inte konstigt, när två omtyckta profiler plötsligt hittar kärleken i varandra.

Och nu har Tareq Taylors stora hemlighet kommit till ytan – som ingen visste om.

Hindret i förhållandet

Allting talar för det nyblivna kärleksparet. Sofia har tidigare på sin blogg hintat om att Tareq och hennes dotter Edith, 4 år, kommer oerhört bra överens, och paret har alltjämt lovord att säga om den andre.

– Jag är väldigt tacksam för Sofia. Hon är genuin, enkel och ärlig och sprider mycket glädje omkring sig. Det är oerhört viktigt med folk som vågar vara de dem är och som står upp för det, sa Tareq Taylor i en intervju med Svensk Dam.

Det enda som kan tyckas vara ett hinder är det faktum att Sofia och Tareq bor i olika städer. Tareq i en lägenhet i Malmö, och Sofia med dottern i Stockholm. Som tur är, hittar paret sätt att komma runt distansen.

Annons

”Vi planerar långt i förväg och har flexibla jobb som hjälper till. Facetime, röstmeddelanden och samtal pågår non stop vilket gör att vi ständigt är närvarande och nära även när vi är geografiskt isär. Också viktigt att göra kul saker ihop, exempelvis dejter på distans och digitalt”, skrev Sofia på sin blogg tidigare i år.

Tårarna efter avslöjandet

Tareq är som bekant en riktigt skicklig kock, men igår avslöjades det ännu en talang – en dold sådan. Det var nämligen Tareq som gömde sig bakom masken Sagoträdet i Masked Singer, och som han imponerat på juryn under säsongen! Att Tareq satt på en sådan pipa var det inte många som visste.

Och när masken var av avslöjade han också att ingen vet att han är vet i programmet, det vill säga inte ens Sofia, om man ska tro Tareq!

– Har du hållit det hemligt för familjen och så? Vad kommer dom säga? Vet dom om det här? frågar David Hellenius honom när Sagoträdets identitet är avslöjad.

– Nej jag har inte sagt detta till någon, svarar en lurig Tareq Taylor.

Kort därpå brast Tareq Taylor ut i tårar, och det visades även klipp på att han gjort det flera gånger under säsongen.

Det var som tur är glädjetårar, dels då han pratar om hur viktig hans dotter är för honom, som nu får se honom på scenen. Men också när han drabbades av hur stort det är att han äntligen stod och sjöng på scen!

Tareq Taylor i Masked Singer
Det var en märkbart rörd Tareq Taylor som gömde sig under masken!

Foto: TT

Annons