Tilde de Paula Ebys oväntade besked: Gifter om sig!

09 jul, 2021, 09:10 
AvAnnaClara von Hofsten
Livsglada Tilde de Paula Eby planerar för nytt bröllop !

Charmiga superproffset Tilde de Paula Eby firar sin annalkande 50-årsdag med en egen talkshow. Men hon planerar även för bröllop igen!

Annons
Stefan Löfvens intima avslöjande – hustrun Ulla säger ifrån: ”Väldigt detaljerat...”
Stefan Löfvens intima avslöjande – hustrun Ulla säger ifrån: ”Väldigt detaljerat...”

Tilde de Paula Eby är aktuell med en ny, egenbetitlad talkshow, vilket givetvis är en fjäder i hatten för den erfarna och proffsiga programledaren. Lite läskigt, men mest kul tycker Tilde som tror att det är lättare att tacka ja till en sådan när man närmar sig 50 och har uppnått en viss erfarenhet.

Nästa år fyller Tilde de Paula Eby nämligen ett halvt sekel, och hon firar dessutom tio år som fru Eby. Det är värt att fira, tycker programledaren:

Recept.se Nyhetsbrev

– Det är så stort! Jag har ingen åldersnoja, har alltid älskat att fylla år, och firar mina födelsedagar på ett helt överdrivet sätt, berättar hon i Expressen.

Tilde och Thomas Eby med barnen Naemi, Zion och minstingen Ilyah.

– Jag är så himla tacksam, och har aldrig känt att det är jobbigt att bli äldre, utan är bara glad över att få ett år till. Jag tar inte det för givet att vi ska få finnas kvar. Jag är så medveten om att vi inte har en aning hur länge vi får vara kvar i livet. Det är klart att det påverkar min syn på åldrande – för mig är inte det ett problem, utan en gåva.

Annons

Men Tilde firar inte bara 50 år på jorden 2022, utan även tio år som fru Eby. Och äktenskapet är synnerligen harmoniskt, berättar Tilde:

– Vi har det väldigt bra faktiskt. Jag råkade faktiskt träffa min människa. Rätt människa vid rätt tidpunkt i livet. Det är fortfarande svinhäftigt att kunna vara så nära någon annan.

– Men jag har tänkt att nästa år, då det är tio år, då ska jag faktiskt fråga om han vill gifta om sig med mig. Jag har redan pratat med barnen om det, och de tycker att det är en toppengrej. Fast de är i och för sig mest intresserade av att få följa med på bröllopsresan i efterhand!

Annons