Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Tilde de Paulas känslofyllda avsked i sista sändningen – varit så älskad rutan

17 jun, 2024, 06:00 
Tilde de Paula säger hejdå till tittarna – det här är varför.
Annons

Tilde de Paula Eby är en av storfavoriterna på TV4, och hon syns nästan dagligen i aktualitetsprogrammet Efter fem som hon var med och drog igång 2019.

Men nu kommer ett trist besked för alla som rundar av dagarna med Efter fem-gänget – de har tackat för sig ett tag.

Agneta Sjödins ärliga ord om relationen till Tilde de Paula EbyBrand logo
Agneta Sjödins ärliga ord om relationen till Tilde de Paula Eby

Programledarna tackar för sig – Efter fem försvinner

Ja, för till skillnad från morgonens motsvarighet Nyhetsmorgon, går Efter fem på semesterledigt och kommer således plockas ned från tablån under sommaren.

Programmet är tillbaka den 12:e augusti, och i den sista sändningen innan pausen passade programledarna på att ta farväl av tittarna.

Det blev stundom känslosamt när Tilde de Paula Eby som satt i studion spelade upp klipp från programledarkollegorna Axel Pileby och Anna Brolin som mindes tillbaka på säsongen.

Annons

– Hejsan på er! Jag vill bara passa på att hälsa er en fantastisk fin sommar och tacka så jättemycket för den gågna säsongen. Det har varit väldigt mycket roligt, vi har skrattat mycker, och det har också såklart varit mycket allvar med tanke på läget runt om i världen, säger Axel Pileby som berättade om ett starkt möte med den förre HIF-spelaren Jesper Björkman som drabbats av ALS.

Tilde de Paula Eby försvinner från rutan

Och så blev det en hel del skratt, när de tittade tillbaka på en ofrivillig skratt-attack signerad Anna Brolin i direktsändning.

Ja, det kommer onkeligen bli tomt i rutan utan Efter fem-skaran. Det konstaterar tittarna:

"Glad Sommar till er alla. Ni blir saknade!"

"Ni behöver säkert semester, men sååå trist att ni inte finns i rutan förrän den 12 augusti"

Det kan också dröja innan vi ser Tilde i rutan igen. Tidigare somrar har hon fortsatt husera på kanalen även under ledigheten, med talkshowen Tilde. Men inför denna säsong gav Tilde de Paula sajten Hänt det trista beskedet att programmet inte kommer tillbaka.

Foto: TT

Annons