Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Tildes besked till tittarna efter sista avsnittet av Tilde – hon har bestämt sig!

13 aug, 2023, 17:00 
Felicia Plåt
Tilde
Tilde är en av våra mest folkkära programledare. Foto: TT

Nu är talkshowen Tilde slut för denna säsongen.

Annons

Tilde de Paula är en av Sveriges mest folkkära programledare. Hon var länge en självklar programledare i morgonprogrammet Nyhetsmorgon, där hon och bland annat Peter Jihde var en dunderduo som gjorde svenskarna sällskap under mornarna.

SE KLIPPET! Här tröttnar Iggy Pop på Tilde de Paula EbyBrand logo
SE KLIPPET! Här tröttnar Iggy Pop på Tilde de Paula Eby

Tildes sommarjobb

Efter en tid på nyhetsmorgon gick hon över till eftermiddagsprogrammet Efter fem. Med bland annat Anna Brolin och Henrik Henrik Alsterdal diskuterar de de senaste nyhetshändelserna och bjuder in en massa intressanta gäster.

Under sommaren har Efter Fem tagit sommarlov och tittarna har fått en liten paus från Tilde och gänget, vilket många såklart tycker är tråkigt. Men alla Tilde-älskare där ute har iallafall kunnat följa henne i talkshowen Tilde under sommaren.

Annons

Hon har intervjuat flera olika kända svenskar från den rosa soffan på Junibackens terass i Stockholm. Under sommaren fick hon även chansen att intervjua Hollywood-skådisarna Ryan Gosling och Margot Robbie inför premiären av Barbie-filmen.

Under fredagen sändes det sista programmet av talkshowen för denna säsong. På plats var bland annat Helen Sjöholm, Johanna Nordström och Ernst Kirschteiger. Rapparen Petter stod för musikunderhållningen och avslutade denna säsongen med ett fartfyllt medley av han bästa låtar från karriären.

Premiär för Efter fem!

Tilde har verkligen jobbat på under sommaren, det verkar inte som att hon har haft särkilt mycket sommarlov. Nu när Tilde är slut tänker nog många att Tilde kommer ta lite semester, men så blir det inte. Tilde kunde nämligen berätta att hon kommer vara på plats i Efter fem under måndagen då det har premiär för den nya säsongen.

– Och vill ni så ses vi igen på måndag, för då är jag i efter fem som har säsongspremiär då, sa hon i slutet av programmet.

Hon verkar ha bestämt sig för att det inte bli så mycket sommarlov i år, men så blir det när man älskar sitt jobb och alla älskar Tilde, vi kan inte få nog! Nu ser vi fram emot premiären av Efter fem på måndag.

Annons