Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Tittarnas glädje: Tilde de Paula tillbaka i Let's Dance!

02 apr, 2022, 16:00 

Tilde de Paula gör comeback som programledare!

Annons
6 saker du inte visste om Tilde de Paula Eby!Brand logo
6 saker du inte visste om Tilde de Paula Eby!

Tilde de Paula är en av Sveriges mest hyllade och framgångsrika programledare. Hon har vunnit pris för "Årets kvinnliga programledare" på Kristallengalan så mycket som fem gånger.

49-åringen är sedan en tid tillbaka programledare för Efter fem i TV4, men har samtidigt haft sidoprojekt. Förra sommaren ledde hon nämligen den egna talkshowen Tilde, som sändes live från junibacken i Stockholm.

Fram tills 2020 var Tilde programledare för Let's Dance, tillsammans med David Hellenius. Och nu gör hon en comeback i programmet!

Tilde de Paula tillbaka i Let's Dance

Nyligen kunde man nämligen avslöja att programledaren kommer tillbaka med en ny säsong av intervjuprogrammet Tilde – men med en liten twist.

Annons

I år kommer programmet istället att sändas på våren – i samband med Let's Dance! Tilde gör, med andra ord, något av en comeback i dansprogrammet.

Det är inte den enda ändringen av programmet. Nu har showen nämligen kortats ned från en timme till 30 minuter, för att få till ett snabbare tempo. Dessutom sänds det inte längre live, utan spelas in på fredagar och sänds på lördagar.

Premiären av nya säsongen av Tilde – kvällens gäster

Tilde har själv beskrivit den nya säsongen i ett pressmeddelande:

”Det ska bli så otroligt kul att göra 'Tilde' igen. Vi hade en fantastisk säsong i somras med fina gäster. I vår flyttar vi in den rosa soffan i studion och vi kommer dessutom att ha publik. Vårens tema är vänskap och vi bjuder in kompispar som kan ge en ny bild av sig själva och varandra.”

Och ikväll är det alltså premiär! Och gästerna? Inga mindre än artisterna Oscar Zia och Benjamin Ingrosso, som dessutom är nära vänner!

Annons