Tommy Körbergs tre barn har vuxit upp – så ser de ut idag!

Tommy Körberg

Tommy Körbergs tre barn överraskade i sändning!

Tommy Körbergs plötsliga utspel om Björn Skifs: ”Den jäveln”
0:22

Efter reklamen: Tommy Körbergs plötsliga utspel om Björn Skifs: ”Den jäveln”

(0:22)

Slå på ljud

Tommy Körberg, 74, är en av Sveriges mest framgångsrika artister. Med låten ”Stad i ljus” vann han Melodifestivalen 1988 och har idag blivit en låt som studenter sjunger titt som tätt.

Hans begåvade stämma har också gett honom hyllningar utomlands – men i kväll är det dags att hylla honom på hemmaplan, när programmet Vilket liv! har säsongsavslutning i TV4.

Med programledaren Renée Nyberg i spetsen mottar han beröm och överraskningsbesök från vänner, kollegor och familjemedlemmar. Faktum är att hela familjen är på plats för att ösa beröm över honom.

Ann-Charlotte Nilsson, Anton Körberg, Erlend Körberg och Elvira Körberg

Ann-Charlotte Nilsson, Anton Körberg, Erlend Körberg och Elvira Körberg var på plats för att hylla Tommy Körberg.

TV4

Nya bilderna på Anton Körberg

Tommy Körberg var 29 år gammal när han fick sitt första barn: sonen Anton Körberg, vars mamma är skådespelerskan Anki Lindén.

Anton Körberg har gått i sin pappas fotspår och har provat lyckan i skådespelarbranschen. Han hade bland annat en roll i såpan ”Vita Lögner”, som sändes mellan 1997 och 2002, och som fick stort genomslag.

Han har även synts i andra mediesammanhang och varit programledare i både tv och radio. Som liten fick han ofta följa med sin pappa på olika jobb, och Tommy Körberg har tidigare sagt att det kändes som att han inte räckte till när Anton var liten.

– Det gör väl ingen förälder. Vi var mitt i karriären jag och Antons mamma. Jag var ju på Dramaten då och hade just gjort ”Hasse och Tage”. Jag var mitt uppe i smöret. Då var det inte lätt att vara farsa på det sättet jag trodde att man skulle vara, sa han till Aftonbladet.

Anton Körberg, Erlend Körberg och Elvira Körberg

Anton Körberg, till vänster, har synts i en rad olika tv-sammanhang.

TV4

Succéprogrammet plockas bort – TV4:s besked om Vilket liv

Så ser Erlend Körberg ut idag

Likt storebror Anton Körberg har Erlend Körberg dragit sig till skådespelarvärlden och arbetat på Oscarsteatern. Han har också studerat musik på Skeppsholmens folkhögskola.

Tommy Körberg fick Erlend tillsammans med Kirsti Skavberg Roaldsen. Den näst yngste sonen har också varit med pappa en del på jobbet och minns framför allt musikalen Chess.

– Jag har starka minnen att jag ligger på läktaren och bara lyssnar. Jag tittar inte så mycket, men hör allt. Det har satt väldigt djupa spår i mig. Jag känner det när jag får höra pappa sjunga Anthem, det tar mig tillbaka, säger Erland Körberg i Vilket liv!

Erlend Körberg

Erlend Körberg.

TV4

Dottern Elvira Körberg om Tommy

Tommy Körberg har tre barn med tre olika kvinnor. Dottern Elvira fick han tillsammans med sin nuvarande hustru Ann-Charlotte Nilsson. Den folkkära artisten var 61 år gammal när han fick sitt yngsta barn.

– Jag har inte hunnit fatta det än. Det är så omtumlande. Jag var med under hela förlossningen och sympatikrystade för att hjälpa min fru, sa Tommy till Svensk Dam i samband med dotterns födsel.

Nu har hon hunnit fylla 13 år och säger att det bästa med Tommy Körberg som far är hans generösa sida:

– När han får dåligt samvete kanske så vill han gottgöra med presenter, säger hon.

Elvira Körberg

Elvira Körberg, 13.

TV4

Foto: TV4