Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Succéprogrammet plockas bort – TV4:s besked om Vilket liv

02 okt, 2022, 09:47 

Nya beskedet om programmet.

Annons
David Hellenius ärliga ord: Därför jobbar han inte ihop med RenéeBrand logo
David Hellenius ärliga ord: Därför jobbar han inte ihop med Renée

Renée Nybergs tittarfavorit Vilket liv! har gjort stor succé i rutan. I programmet bjuds några av våra största stjärnor in till teatern, för att hyllas av vänner, familj och kollegor – och det har varit gråtgaranti!

Ikväll sänds det sista avsnittet, och det är Tommy Körbergs tur att slå sig ner i salongen. Men framtiden för programmet är oviss.

Okända sönerna gästade

Det var en kort, men intensiv, säsong som har underhållit tittarna under sensommaren ända in på hösten. I premiärprogrammet hyllades Björn Skifs, och sedan dess har Lena Philipsson, Robert Gustafsson, Suzanne Reuter och nu Tommy Körberg fått äran att få sitt livsverk hyllat.

Förutom de välkända stjärnorna som är kvällens huvudperson, görs det många spännande gästspel. Under Lena Philipssons kväll dök en riktig Schlagertrio upp, Pernilla Wahlgren Carola Häggkvist och Nanne Grönvall.

Men det är även de som kanske oftare skyggar bort från rampljuset som vill vara med och hylla sina älskade vänner och familjemedlemmar. Under Björn Skifs kväll dök sönerna Oliver och Jonathan upp, och det tillhör inte vanligheterna!

Annons

TV4s besked om framtiden för Vilket liv

Efter fyra hyllningar är det ikväll redan dags för den femte och sista. Av allt att döma kommer det bli en lika stor succé som tidigare avsnitt, och programmet har mottagits med en enorm kärlek.

Men efter kvällens avsnitt kommer det eka tomt i rutan på söndagar, i alla fall för den som vill se Vilket liv!.

Sajten Nöjeslivet har kontaktat TV4 för att få ett besked om programmets framtid i rutan, och beskedet är kryptiskt.

– Det är otroligt roligt att tittarna har uppskattat Vilket liv! och responsen har varit stor. Vi återkommer om nya besked gällande programmet längre fram, till dess kan man njuta av alla hyllningar av Björn Skifs, Lena Philipsson, Robert Gustafsson, Suzanne Reuter och Tommy Körberg på TV4 Play, skriver exekutiv producent Caroline Norrby till sajten.

Ja, det är helt enkelt bara att hålla tummarna!

Foto: TV4

Annons