Tommy Nilssons beslut med 19 år yngre flickvännen – efter missbruket

Tommy Nilsson träffade sin sambo Linda Olsson när han var inne i ett missbruk. Men hon valde honom ändå – då vände livet för artisten.

Slå på ljud

Tommy Nilsson är en av Sveriges mest uppskattade artister med tidlösa hits som "Öppna din dörr" och "En dag". Men stora framgångar betyder inte att livet alltid är på topp, och Tommy är en av de som fått känna på livets dalar.

I dag ser livet däremot betydligt ljusare ut för Tommy. Nu berättar han om när livet vände då han träffade sin 19 år yngre flickvän Linda.

Tommy Nilssons liv i missbruk efter skilsmässan

Det var för 14 år sedan som Tommy skilde sig från ex-frun Malin Berghagen. Tiden därefter var mörk för artisten som hamnade på botten.

– Då var jag inne i den världen med missbruk. Absolut. Men kärleken kan göra knasiga grejer med en, säger han i en intervju med Allas och fortsätter:

– När jag träffade Linda hade jag gått igenom skilsmässan och var ganska trasig om jag ska vara ärlig. Levde inte så himla sunt heller, skulle fylla 50 i krokarna och insåg att nu fanns det två vägar att gå. Antingen skärpte jag ihop mig eller också skulle jag hamna på en pub inne i hörnet.

Tommy Nilsson vändning i livet – kärleken Linda

När Tommy medverkade i musikalen Sound of music på Göta Lejon var Linda Olsson, som är musikalartist, med i en annan föreställning.

Efter de båda showerna var slut möttes de för första gången och föll varandra. Det var för 13 år sedan och paret är numera förlovade, men något bröllop har ännu inte blivit av.

– Bröllopsplanerna pågår, de har pågått i fyra år nu tror jag. Det gäller bara att hitta en tidpunkt. Det dyker upp ibland att ”visst fan, vi skulle ju gifta oss”. Alltså det är ingenting som är livsviktigt för någon av oss. Det är en kärleksmanifestation men det ger vi varandra varje dag ändå, så det är mest ett papper. Men det är klart att vi ska göra det vid tillfälle, har han sagt till Expressen.

Foto: TT

LÄS MER: Så ser kändisdottern Linn Berghagen Nilsson ut idag

LÄS MER: Tommy Nilsson berättar om tvivlet i sitt förhållande med Linda Olsson

LÄS MER: Sanningen om Anna Ankas och Paul Ankas relation – efter skilsmässoskandalen

LÄS MER: Elin Härkönens fräcka pik mot Paolo Roberto – efter nya kärleken