Tommy Nilsson berättar om tvivlet i sitt förhållande med Linda Olsson

Linda Olsson och Tommy Nilsson

Tommy Nilsson plågas av självtvivel i sin relation med flickvännen Linda Olsson.
Så långa och korta är svenska kändisarna!
Slå på ljud

Tommy Nilsson är mannen med rösten. Hans vackra, säregna stämma har vi hört i odödliga låtklassiker som Öppna din dörr och En dag.

Men han är den förste att erkänna att han har spelat en del falska noter i sitt privatliv. Han har kämpat med drickande och ett festande som gått ut över både karriären och förhållanden.

Tommy Nilsson om sin flickvän Linda

I en intervju med Expressen har Tommy berättat öppenhjärtigt om sin självdestruktiva läggning.

– Jag lämnar innan jag blir lämnad. Nu är det så himla bra, nu måste det komma en smäll snart. Det finns något destruktivt i att välja alkohol och partaj före familjen. En möjlig förklaring är att jag vill bestämma själv, sa Tommy i intervjun.

Tommy har flera förhållanden i bagaget, bland annat ett äktenskap med Malin Berghagen. Men sedan 2008 lever han ihop med musikalstjärnan Linda Olsson.

De träffades när Tommy var i ensemblen till Sound of Music på Göta Lejon.

– Jag var lite trasig och tilltufsad och ekonomiskt var det inte så kul heller. När vi träffades la jag korten på bordet. Hon var dum nog att säga ja ändå. Det gick inte heller att stoppa. Hon lyfte upp mig med den där fantastiska energin som hon har, har Tommy berättat.

I självbiografi liknar Tommy sin partner vid "en fullt utslagen blomma". Själv tvivlar han på vad han själv tillför i relationen.

– Det finns vissa människor som får alla att le när de kommer in i ett rum. Linda har den där energin. Det är väldigt svårt att inte tycka om Linda. En gång i veckan frågar jag henne vad fan hon ska med mig till, men hon envisas med att stanna kvar, har Tommy sagt.

LÄS MER: Babben Larssons liv med nya kärleken: "Största lyckokänslan"

LÄS MER: Julvärdarnas okända tragedier: "Slutade fira jul"

LÄS MER: Kungliga älskarinnorna träder fram – avslöjar allt

LÄS MER: Mona Tumbas kärlekskamp: ”Jag förlät Sven för otroheten”

LÄS MER: Kartläggning! Så har kungligheterna brutit mot corona-restriktionerna