Totalkaos på Pernilla Wahlgrens show – spya och panik

Totalkaos på Pernilla Wahlgrens show – spya och panik

Kaoset var ett faktum under den senaste föreställningen av "Pernilla Wahlgren har hybris".

Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!
Slå på ljud

Pernilla Wahlgren har varit ute på sin efterlängtade turné med föreställningen "Pernilla Wahlgren har hybris" i flera månader. Och showen har hyllats av såväl kritiker som åskådare.

Men under de senaste framträdandena har tumult uppstått både bakom kulisserna och i publiken.

I podcasten Wahlgren & Wistam berättar Pernilla nu om incidenterna som skakat om ensemblen.

Wahlgrens kollaps minuter innan föreställningen

Det var under lördagens föreställning som Pernillas sminkös, bästa vän och före detta svägerska Jessica Wahlgren plötsligt kollapsade, bara minuter innan föreställningen skulle dra i gång.

– Man blir så orolig och då var det så skönt att vi kunde ropa ut i publiken och bara "hallå har vi någon sjukvårdspersonal?", och så kom det upp två sjuksystrar och en ambulanspersonal som kollade så att hon kom tillbaka och allt så där. Man är så tacksam för det, säger Pernilla i podden.

Men kaoset skulle bli värre än så.

Panik i publiken under Pernilla Wahlgrens föreställning

I samma avsnitt av podcasten får duon in ett läsarmejl från en tjej som varit och sett Pernillas "Hybris" – och hon var allt annat än nöjd.

Hon berättat i mejlet att hon och henens vänninor är inbitna Pernilla-fans och hade sett fram emot showen en längre tid. Men mitt under föreställning hände något oväntat, och riktigt äckligt.

"Bakom oss sitter ett gäng äldre kvinnor som är väldigt, väldigt glada i hatten. Vi blev lite störda, men var så glada att det var dags för show att vi försökte ignorera det", skriver avsändaren och fortsätter:

"När showen var cirka 20 minuter in hör vi ett konstigt ljud och blir helt dyngsura över rygg och hår. Vi vände oss förvånad om och jo, tanten bakom hade alltså spytt på oss."

I panik kutade kompisgänget ut ur lokalen för att få bort uppkastningen från sina kläder. Och när de konfronterade kvinnan som orsakat denna tumult fick de ett drygt svar:

"Sånt som händer, det var ju inte magsjuka i alla fall".

I podcasten lovar Pernilla tjejgänget att se över möjligheten att låta de komma och se showen på nytt när tillfälle ges.

Foto: TT

LÄS MER: Christian Bauer i tårar efter magiska kvällen med Pernilla Wahlgren: "Där är hon, min älskling"

LÄS MER: Tufft besked till Pernilla Wahlgren: Lyxhuset klart – kan inte ställas på tomten

LÄS MER: Christian Bauers första möte med hela familjen Wahlgren – slutade i sexbråk