Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tv-tittarnas ilska mot Let's dance – kräver ändring efter händelsen: "De måste bytas ut"

24 apr, 2022, 06:36 
Jacob Johannesson
David Lindgren och Petra Mede.

Tv-tittarna riktar stor kritik mot programledarparet Petra Mede och David Lindgren efter lördagens sändning av Let's dance.

Annons
Petra Medes stora nervositet i ”Let’s dance”Brand logo
Petra Medes stora nervositet i ”Let’s dance”

Succén "Let's dance" fortsätter! Men under lördagens avsnitt var det Doktor Mouna Esmaeilzadehs som fick lämna det populära TV4-programmet. Paret blev det femte att åka ur den nuvarande säsongen.

– Det är otroligt tacksamt att ha fått vara kvar här så länge och det blir riktigt deprimerande att inte tvingas upp tidigt och träna imorgon, säger hon till Aftonbladet.

Mounas danspartner Tobias Wallin var nöjd med parets insats, men rejält besviken över att lämna.

– Enormt nöjda. Men det är så jääääkla tråkigt, för nu börjar det liksom lossna, du började komma upp i resultatlistorna. Och vi hade ju världens grej på gång nästa vecka också, säger Tobias.

Leder programmet gjorde som vanligt Petra Mede och David Lindgren. Mede har tidigare berättat om relation med sin kollega, och berättat att de trivs med varandra i rampljuset.

Tv-tittarnas kritik mot David Lindgren och Petra Mede

– Jag är oerhört förtjust i min programledarkollega David och han är oerhört förtjust i mig. Redan när han vann ”Stjärnornas stjärna”, som jag ledde, kände vi att det var lustfyllt. Vi gav varandra energi och var bjussiga mot varandra. David är oerhört rolig. Han verkar mogen, lugn och trygg i sig själv, har Petra Mede sagt till Aftonbladet.

Annons

Mede och Lindgren och gör sitt bästa för att underhålla tv-tittarna med skämt och olika utspel, men under lördagens avsnitt verkar inte parets skämt gått hem i stugorna. I Aftonbladets livechatt, som leddes av reportern Frida Willander, tycker många åskådare att duons beteende under programmet var "tramsigt", och att skämten inte var tillräckligt bra.

– Håller med Bosse! Petra o David sluta med tramset! Oproffsigt!, skriver en tittare.

– Programledarna är osynkade. David har fel roll o måste bytas ut. Petra överlägsen, fortsätter en annan.

Många saknar den tidigare programledarduon

– Petra och David skärp er …dåliga och skämten e urdåliga annars va bra alla dansade ikväll, skriver en tredje.

Många verkar sakna den tidigare programledarduon Tilde de Paula Eby och David Hellenius som ledde "Let's dance" under många år

– Har vi tur så hänger David och Petra löst, kommenterar en läsare.

– Trodde aldrig jag skulle säga det här, men Eric och Filip är i särklass. Petra och David. Lägg av med tramset, fortsätter en annan.

Programledarparet tas även i försvar.

– Men lägg ner alla... Tror ni att Petra och David skriver skämten? Klaga på redaktionen!

Annons