TV4 bekräftar: Bluffen som lurar tittarna i Let's Dance

TV4 bekräftar: Bluffen som lurar tittarna i Let's Dance

Nu avslöjar TV4 att allt inte är som det verkar i Let's Dance!

I lördags drog Let's Dance igång med en ny säsong! Ja, du läste rätt. Sedan förra säsongen sänds programmet på lördagar istället för fredagar.

Petra Mede, 52, och David Lindgren, 39, är programledare i år igen, men till skillnad från förra året så är Petra nu gravid!

I en intervju med Expressen har programledaren förklarat att det därmed inte kommer bli lika mycket dans för henne den här säsongen:

– David kommer att dansa, för mig kommer det att bli lite lugnare, säger Petra till tidningen.

LÄS MER: Pusschocken i Let's Dance – alla tappar hakan

Bluffen som lurar tittarna i Let's dance – TV4 bekräftar

Alla vi som brukar titta på Let's Dance vet att det alltid är ett öppningsnummer i början av programmet, där både dansarna och de tävlande kändisarna är med.

Många har nog trott att detta är live, precis som resten av programmet – men det stämmer inte. Nu avslöjar TV4 nämligen att numret är förinspelat:

”I Let’s dance dansar alla paren i direktsänd TV på TV4. Öppningsnumret bandas några minuter innan direktsändningen startar för att dansarna ska hinna byta om och göra sig klara”, meddelar Fia Fång, exekutiv producent på TV4, enligt Hänt.

Resten av programmet är dock alltså live!

Tony Irvings ord om säsongen: "Överraskningar"

I år kan vi dessutom förvänta oss några nya moment och överraskningar i programmet! Det avslöjar jurymedlemmen Tony Irving i ett pressmeddelande:

”Som varje år har vi finslipat produktionen och det blir några nya moment som kommer överraska årets deltagare och förhoppningsvis kommer de att överraska oss. I år har vi otroliga deltagare med olika förutsättningar”, säger han.

Let's Dance sänds klockan 20.00 på lördagar i TV4 och TV4 Play.

LÄS MER: Let's Dance 2022: Här är alla deltagare

LÄS MER: Efter mötet med Kristin Kaspersen – Let's dance-stjärnan vägrar vara med