Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

TV4-profilen bryter mitt i programmet – lämnar plötsligt inspelningen: "Kan inte"

20 jan, 2023, 23:00 

Mitt i inspelningen går allt fel – TV4-stjärnan tvingas bryta helt.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Långköraren Fångarna på fortet är tillbaka på TV4, och det spelas traditionsenligt in på Fort Boyard utanför den franska kusten. Under lördagen var det dags för ännu ett stjärnspäckat möte – när allt gick fel.

Plötsligt tvingades en deltagare hoppa av programmet, mitt under inspelningen.

8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!Brand logo
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

TV4-stjärnans panik – vädjar om hjälp

Programmet leds traditionsenligt av Agneta Sjödin och Gunde Svan, och det var nu dags för ett nytt gäng kändisar att pröva lyckan i fortet.

Annons

De två lag som gjorde upp om vinsten var Thomas Wassberg, Julia Franzen och Bingo Rimér mot Marcus Noterius, Maria Montazami och Louise Nordahl.

När spänningen var som tätast – Julia Franzen och Louise Nordahl gjorde upp i en dragkamp, räckte inte krafterna till. Louise Nordahl, som är skådespelare känd från TV4-programmet Mumbo Jumbo tvingades plötsligt bryta.

Julia och Louise stod på vardera plattform, fastspända med säkerhetslina, och den som förlorade dragkampen föll ner mot fortets innergård. När Louise hänger i luften händer det som inte får hända.

– Ni måste ta upp mig jag kan inte andas, säger hon medan hon kippar efter andan.

Annons

Hoppar av programmet mitt under inspelningen

Hon hissas upp, och sedan filmas Louise när hon ligger och kippar efter andan bakom kulisserna. Vid sin sida har hon medlemmar från produktionen som ser till att läget är under kontroll.

–Jag tog ut mig alldeles för mycket så jag fick nästan ingen luft, och jag har lite svårt att andas, berättar hon.

Louise Nordahl i Fångarna på fortet
Kroppen satte stopp för Louise.

Ja, det är en ansträngande utmaning att ta sig ann det fortet har att erbjuda. Och nu räckte inte riktigt krafterna till. Louise kunde inte heller återhämta sig till finalen, utan tvingades hoppa av – mitt i inspelningen.

Annons

Med tårar i ögonen ger hon beskedet i en synk:

– Idag har anspännings-bägaren kokat över hos mig, och det här var det sista som fanns kvar. Så jag är helt out, tyvärr. Så jag kan inte göra finalen.

Louise Nordahl i synk i Fångarna på fortet
Louise kunde inte hålla tillbaka tårarna när hon meddelade att hon hoppar av.

TV4:s flygande reporter och våghals Marcus Noterius och Hollywood-frun Maria Montazami fick klara sig med en man kort, när de gjorde upp i finalen mot kändisparet Julia och Bingo och tidigare längdskidåkare Thomas Wassberg.

Foto: TV4

Annons