Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

TV4-profilen oigenkännlig – detta har han gjort med sitt utseende

25 jun, 2024, 15:00 
TV4-profilen Rickard Söderberg gästar Nyhetsmorgon och visar upp sitt nya utseende. Detta har hänt.
Annons

Med åren har sångfågeln Rickard Söderberg blivit en riktig älskad profil, tack vare sin imponerande pipa och sprudlande person.

När han slog igenom gjorde han det med sin karaktäristiska look: han var ju den rockiga opera-sångaren med långt hår, mörk kajal och yvigt skägg.

Därför var det säkerligen några som hoppade till när Rickard gästade Nyhetsmorgon under måndagsmorgonen. Han har nämligen bytt look helt!

8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!Brand logo
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

Rickard Söderberg visar upp nya utseendet – det har hänt

Rickard har nästan alltid fullt upp, och denna sommar är inget undantag. På fredag har han premiär med den nya operetten Gudar och Gudinnor på Ystads teater, som han själv skrivit manus till och är med i.

Annons

Medverkar gör även stjärnor som Elinor Fryklund och Marianne Mörck, och det är med Elinor som han gästar Nyhetsmorgon.

Rickard Söderberg i Nyhetsmorgon
TV4

Och hade man inte sett Rickard i rutan på ett tag, gnuggade man kanske sig i ögonen lite extra. Det långa svallet är nämligen puts väck, och likaså skägget.

Numera rockar Rickard istället en blond och kort frisyr, och det mörka skägget är betydligt kortare – men han håller fast vid samma färgstarka ögonsminkning!

Bilden på Rickard Söderberg förvånar – här gör han det oväntade

Detta är långt ifrån första gången som Rickard experimenterar med sitt utseende. På senaste tid har han testat hur han ser ut både med och utan skägg, och prövat en rad olika frillor.

Annons

Och låt oss inte glömma 2022, när Rickard var tvungen att raka av ALLT sitt skägg för rollen som Askungens styvmor i operetten Askungen:

– För första gången på några decennium kommer jag få se hur min haka egentligen ser ut. Och jag bävar, skrev han på Instagram då.

Rickard Söderberg har rakat av sig skägget
Han går knappt att känna igen!Instagram

Foto: TT/Instagram/TV4

Annons