Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

TV4-profilen visar upp bebislyckan på Instagram: "Glad och lycklig"

02 maj, 2023, 19:00 
AvFelicia Plåt
Sofia Geite syns ofta som programledare för Nyhetsmorgon. Foto: TV4

Sofia Geite delar med sig av det nya tillskottet på Instagram.

Annons

Programledaren Sofia Geite har haft en lång karriär, vi har bland annat sett henne i Efter fem och TV4 Nyheterna Live. Men just nu ser vi henne regelbundet i TV4:s Nyhetsmorgon. Där hon tillsammans med bland annat Steffo Törnqvist och andra tv-profiler informera oss om de senaste nyheterna.

7 saker du inte visste om Sofia GeiteBrand logo
7 saker du inte visste om Sofia Geite

Livet som bonusfamilj

Men när den folkkära programledaren inte jobbar tillbringar hon mycket tid med familjen. Sedan 2018 är Sofia och TV4-kollegan Johan Edlund ett par. Och tillsammans har de sina två döttrar Elsa och Ester. Johan har även en son, Alex, tillsammans med sitt ex Jessica Almenäs.

Sofia har berättar om livet som bonusfamilj och känner att allt fungerar jättebra. De försöker fira olika högtider ihop så alla barnen får träffas. Även relationen med Jessica berättar hon är väldigt bra.

Annons

– Jag upplever att vi har en jättebra relation. Vi ses ibland och vi försöker fira Jacks födelsedagar tillsammans, så det är jätteskönt, förklarade Sofia.

– Det är jättefint både för Jack och för oss, att vi trivs i storfamiljen. Det är ju inte en självklarhet att det blir så. Men för oss har det verkligen varit så, det är skönt. Hon är toppen!, säger Sofia i en intervju med Hänt.

Man förstår att de är en stor familj och nu har den fått ännu ett tillskott.

Visar upp nya tillskottet

I februari la nämligen Sofia ut på Instagram att hon hade ordnat en babyshower åt sin lillasyster som väntade ett nytt tillskott.

Nu visar Sofia upp bebislyckan på Instagram då hennes lillasyster har fött sitt barn. På bilden kan vi se Sofias barn hålla i sin nya kusin.

Sofia Geite
Sofias barn håller stolt i sin nya kusin. Foto: Sofias Instagram

– Arve Geite – välkommen till världen. #lillkusin, skriver hon på Instagram.

– Glad och lycklig för min lillasyster Lovisas skull, som tillsammans med sin Oskar fått sitt andra barn. En ljuvlig liten bebis som vi ska skämma bort så mycket vi bara kan, skriver hon till Hänt.

Annons