TV4-stjärnan anklagas – beteendet fångades på film: "Obehagligt"

17 mar, 2022, 21:00 
AvIndra Nordemar

Det pågår ett bråk i den svenska kändisvärlden. Nu attackerar Christer Lindarw TV4-profilen Olof Lundh.

Annons
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

Filip Hammar och Fredrik Wikingsson leder frågesportprogrammet Alla mot alla, där svenska kända profiler möter varandra under tidspressade men underhållande förhållanden.

Under denna säsong är mångsysslaren Ebba Von Sydow och TV4-profilen Olof Lundh en duo som tävlar ihop. Men det verkar som att Olofs jargong inte går hem hos alla.

Nu får han skarp kritik från skådespelaren Christer Lindarw, som menar att hans beteende är skrämmande.

Christer Lindarws anklagelser mot Olof Lundh efter beteendet

Under flera av momenten i Alla mot alla provoceras de tävlande av Filip och Fredrik för att stämningen ska bli så eldig som möjligt. Det här gör även att många av deltagarna slår på en jargong som de kanske inte har i sitt dagliga arbete.

Annons

Olof Lundh är en framgångsrik sportjournalist men anklagas nu för att vara osportslig.

I ett inlägg på Instagram skriver Christer Lindarw följande:

"Bland det obehagligaste man kan se på TV nu är sportreportern Olof Lundh i frågesportprogrammet ”Alla mot Alla”. För att jobba med sport, så är han den mest osportsliga person jag sett. Att vara dålig förlorare är en sak. Men hans utbrott, surhet, skadeglädje och slå näven i väggen aggressivitet är både skrämmande och patetiskt. Det är ett underhållningsprogram för faan!!!! Inte ett enda litet försök till att vara trevlig. Inte ett uns till erkännande eller applåd när motståndarlaget tar ledningen. Vad är det för fel på karln!?"

Fredrik Wikingssons pik till Christer Lindarw efter orden

Det är många som är på Christers sida – men också många som tycker det motsatta. Ja kort och gott har Olofs beteende blivit en riktig vattendelare.

Men en som absolut inte håller med är Fredrik Wikingsson, som ger en känga till Lindarw:

Annons

"Olofs ärlighet är underbar. Du får titta på Secret song på TV4 istället!", skriver han i kommentarsfältet till inlägget.

Foto: TT, Instagram

Annons