TV4-stjärnan Matilda Bozas kärlek Jonathan, 31 – makens okända förflutna

16 feb, 2023, 11:02 

Sanningen om TV4-ankarets Matilda Bozas man.

Annons

Matilda Boza har länge huserat i TV4-huset, och på senare dagen har hon blivit en riktig tittarfavorit. Efter att ha vikarierat mer och mer i Nyhetsmorgon och träffsäkert levererat nyheterna om mornarna vill tittarna bara se mer!

Nu har Matilda dock tackat för sig i ett helt år, eftersom hon och maken Jonathan Boza väntar tillökning. Här är sanningen om Matildas okända kärlek.

5 saker du inte visste om Matilda Boza
5 saker du inte visste om Matilda Boza

Så träffade Matilda Boza maken Jonathan

Det var i Nyhetsmorgon som Matilda avslöjade att hon väntar sitt första barn, och nu börjar det minst sagt dra ihop sig. På sin Instagram berättar hon att hon nu går in i vecka 40 – bebisen kan alltså komma närsomhelst!

Vid sin sida har hon självklart kärleken Jonathan! Men han är betydligt mer anonym än Matilda, och det är nog inte alla som har så bra koll på honom. Han jobbar som ingenjör, och syns alltså inte i rutan.

Annons

Jonathan är 31 år gammal och är jämgammal med Matilda, och paret har kilat stadigt ett bra tag. Ja, deras okända förflutna är minst sagt imponerande. Matilda och Jonathan blev ett par när de var ynka femton år och gick i nian. Men det var inte frågan om en "fling". Sedan dess har de inte lämnat varandras sida.

De bor tillsammans i en sekelskifteslägenhet i Vasastaden i Stockholm, på hela 71 kvadrat, har hon berättat för Leva och Bo. Det finns alltså gott om utrymme för småttingen!

Matilda Bozas bröllop med Jonathan Boza

Matilda och Jonathan gifte sig i Italien 2019, med ett riktigt sagobröllop.

– Det var nästan hundra personer som var i Italien på bröllop. Det var precis innan pandemin, så det var tur att vi hann med det innan, ett fint minne. Själva bröllopet var ganska enkelt. Det viktigaste för oss var att ha våra nära och kära på plats och att det var en härlig stämning och en kul fest, och det blev det, har hon sagt till Hänt.

Annons

Men det verkar inte vara frågan om några italienska rötter. När Matilda får frågan av Leva och Bo om vad sonen ska få för namn berättar hon hur tankarna går:

– Jag är kvarts colombian, min man halvmexikan, så det blir något som funkar både på svenska och spanska utan Å, Ä eller Ö.

Foto: TT/Instagram/TV4

Annons