Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

TV4-stjärnan utsatt för mordförsök – berättar nu om knivattacken

TV4-stjärnan utsatt för mordförsök – berättar nu om knivattacken

Utsattes för ett mordförsök med en mattkniv.

8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!
0:54

Efter reklamen: 8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

(0:54)

Slå på ljud

För den fotbollsintresserade så är Gusten Dahlin, 33, inget obekant namn.

När Champions League flyttades från Viaplay till Telia/C More under förra säsongen så var det Gusten Dahlin som fick uppdraget att vara programledare för de massiva sändningarna. Men hur han hamnade på Telia/ C More var inte självklart. Det var en mindre skandal som låg bakom det. Under EM 2016 sjöng han berusad i en livesänd webb-tv, vilket ledde till att han fick lämna sin dåvarande arbetsgivare, Discovery. Men med det i backspegeln så kanske det var för det bästa.

Känsliga frågan om Melinda – E-Type ryter ifrån: "Byter gärna ämne"

För med hans roll i Champions League-sändningarna så har sändningarna definitivt varit en succé.

I fredags fick han ta emot Kristallen för ”Årets sportproduktion”.

– Jag tror att det betyder mer än man kanske trodde innan. Alla var nog lika icke-inställda som jag på att vinna. Men sen vann vi och då var det bara glädje. Jag tror att det betyder ganska mycket för oss att komma in i andra säsongen med lite energi och känsla av att folk ändå verkar tycka att det vi gör är ganska bra. Det är en jävla boost, säger Gusten Dahlin till Sportbladet.

Kvällen där allt kunde förändrats

Trots de enorma framgångarna som Gusten Dahlin har varit med om i sin karriär så finns det ett mörker som fortfarande ligger under ytan. Det var under en festkväll 2010 som allt kunde förändrats.

– Jag hade fått neka andra kompisar att komma för att vi inte kunde ta in fler. Sedan dyker en annan snubbe upp och ska in. Då tänkte jag att ”nej, det ska du inte”. Det var maskerad, halloween-fest, och han var utklädd till polis. Jag var ganska tydlig med att han skulle ut, men efter att ha bett honom lämna första gången så blev det väldigt hätsk stämning och högljudda diskussioner som eskalerade eftersom han på ett så aggressivt sätt vägrade, säger Gusten Dahlin och fortästter:

Klart: Hon blir nya Ronja Rövardotter

– Det slutade med att han drog upp en mattkniv som han hade med sig och sa bara ”nu går jag in och dödar honom” och stormade in i köket där jag stod. Jag ser bara en hand komma svingande och hinner rygga undan. Det sitter ett ärr här, säger Dahlin och pekar på sin hals.

Lyckligtvis gick det bra för Gusten Dahlin.

– Så det var en jävla tur i oturen. Det hade varit ett otroligt onödigt sätt att gå på. Men det gick bra och han fick sitt straff. Jag vet att det var en idiotisk grej snarare än att det var personligt riktat mot mig eller att jag hade gjort något fel. Det hade lika gärna kunnat vara någon annan och det tror jag har gjort att det varit ganska lätt att gå vidare ifrån.