TV4s besked om omtyckta programledaren - därför stoppas hon helt

24 aug, 2022, 13:30 
Nu kommer kanalen med ett klart besked.
Annons

Semestern är över för de allra flesta, och ordningen börjar sakta återställas. Ett efterlängtat inslag för många när hösten sakta börjar smyga sig på är TV4s succésatsning Efter fem.

Men när programmet kom tillbaka efter sommaren var det en populär programledare som saknades helt. Efter många frågor, väljer TV4 att ge ett besked om framtiden.

Tittarnas starka reaktioner

Den nionde juni gjorde det prisbelönta programmet sin sista sändning innan sommaruppehållet, och det råder ingen tvivel om att det lämnade ett stort ekande tomrum i rutan.

När Efter fem förra veckan återvände till rutan med nya krafter fullkomligt strömmade glädjeropen in på kanalens Instagram-sida. Det råder absolut ingen tvekan om att programmet är oerhört omtyckt.

"Kommer INTE MISSA!!" Skrev en peppad tittare.

"Jaaaaa, ÄNTLIGEN är Ni tillbaka" Firade en annan.

"Sååå bra att det blir ordning på TV4 igen! Längtar efter Nyhetsmorgon när jag vaknar och inte långt efter! Och Efter fem till middag! Det här blir perfekt - som vanligt!" Skrev en tredje som verkligen längtat efter programmet.

Annons

Orden från kanalen

I rutan denna säsong har vi samma trygga uppställning som förut. Tilde de Paula Eby, Anna Brolin, Henrik Alsterdal, Axel Pileby och Maximillian Artell. Men trots att programmet rullat i sju dagar har en av dem lyst med sin frånvaro, vilket lett till stora frågetecken hos tittarna.

Det är Anna Brolin som ännu inte gjort sin återkomst i Efter fem, efter sommaruppehållet. Så pass många tittare har frågat, att TV4 nu väljer att ge en besked om den oerhört omtyckta profilens framtid i programmet.

"Många av er har frågat var Anna Brolin har tagit vägen! Hon har haft fullt upp med inspelningarna av Farmen under sommaren - men nästa vecka är Anna tillbaka i rutan igen! Vi längtar" Skriver Efter fem på Instagram.

Foto: TT

Annons