Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

TV4:s beslut: Lotta Engberg försvinner från tv-rutan

15 aug, 2022, 17:00 
AvIbraheem Alsalman
Lotta Engberg försvinner från tv-rutan efter ikväll. Foto:

Slut med Lotta på Lisberg i TV4.

Annons
Allt om Lotta Engberg!Brand logo
Allt om Lotta Engberg!

Lotta Engberg, 59, har snabbt blivit en favorit i de svenska sommarstugorna runtom i landet. Framför allt för hennes kompetens att få ut det bästa av artisterna som uppträder - men också givetvis för publiken som är på plats för att sjunga med.

Tidigare under sommaren kom det fler detaljer kring hur produktionen bakom succéprogrammet Lotta på Liseberg ser ut. Artisten Cazzi Opeia berättade hur det ser ut bakom kulisserna.

– Gott fikabord, trevlig personal. Jag stod på taket när jag inte var på scen och sjöng, så sprang jag ner när det var min tur. Väldigt mysigt gig. Lotta på Liseberg är lite samma gig som på Bingolotto. Alla musiker är så proffsiga. Man repar lite innan bara, har inte märkt någon större skillnad på de två programmen.

Lotta Engbergs besked om framtiden

Nu börjar sommaren gå mot sitt slut och så även den här säsongen av Lotta på Liseberg. Inför säsongsfinalen, som äger rum ikväll måndag, delade Lotta med sig av ett mystiskt meddelande om framtiden i programmet.

Annons

Hon berättade att en hemlighet kommer att avslöjas.

De ska nämligen dela ut Lisebergsapplåden.

Det är i skrivande stund oklart vad Lotta Engberg kommer att göra när kamerorna släcks ikväll. Det mesta pekar på att hon kommer att ta en välbehövlig semester - kanske med Mikael "Soldoktorn" Sandström. Duon har tidigare berättat om deras gemensamma intresse för att spela golf och de hade tänkt göra det i september. Det återstår att se om de hittar på flera roliga aktiviteter.

Vad som händer med Lotta på Liseberg är också i nuläget oklart. Det har tidigare hintats om en ny säsong 2023, men ingenting är klart. TV4 har valt att ännu inte kommunicera ut något.

Vi får hoppas att Lotta Engberg får en väldigt fin och välförtjänt vila efter ett par intensiva veckor - och såklart hoppas vi att återigen få se henne sjunga tillsammans med oss.

Foto: TT.

Annons