TV4:s plötsliga vändning – nya beslutet för artisterna i Så mycket bättre

TV4:s plötsliga vändning – nya beslutet för artisterna i Så mycket bättre

TV4 har tagit ett nytt beslut för artisterna i Så mycket bättre.

Här är deltagarna i "Så mycket bättre" 2021!
Slå på ljud

Casper Janebrink anlände till Grå gåsen på Gotland i det andra avsnittet av Så mycket bättre. Glatt kom han inrullandes på en motorcykel, men det var en liten detalj som många reagerade på – var hade han gjort av sina bandkollegor?

Casper är Arvingarnas frontfigur och han var den enda som fick chansen att medverka i årets upplaga av musikprogrammet.

– Vi ställde fråga till produktionen om att vi alla fyra skulle åka. Men de sa bara att det inte fanns en möjlighet att lösa det så det gick inte. Det var tråkigt att inte hela bandet följde med, men vi tyckte ändå att det var en bra grej att jag skulle åka iväg, har han berättat för Nöjeslivet.

Sanningen bakom TV4:s beslut i Så mycket bättre

Anledningen? Det fanns helt enkelt inte utrymme för hela gänget i programmet. Men trots att Kim Carlsson, Tommy Carlsson och Lars Larsson inte varit på plats på scen har de varit lika involverade i produktionen av tolkningarna som Casper.

– Vi har gjort de tillsammans i sann Arvingar-anda och grottat ner oss i materialet. Vi har skapat låtarna som vi skulle ha gjort dem om vi fått dem från början.

TV4:s tvärvändning i Så mycket bättre – artisterna ansluter

Men nu verkar det som att Så mycket bättre-redaktionen har gjort en vändning i beslutet. I reklamen för det kommande avsnittet skymtas nämligen Arvingarna!

– Det händer då och då att gäster dyker upp på visit i programmet. Exakt hur mycket och i vilken sammanhang vill jag inte avslöja, säger Martin Nygren, exekutiv producent för programmet till Nöjeslivet och fortsätter:

– Casper ville gärna ha dit resten av bandet och det var absolut inget vi hade något emot, tvärtom.

Foto: TV4

LÄS MER: Vilda festerna i "Så mycket bättre" – det pågår egentligen

LÄS MER: Siw Malmkvists oväntade relation med "Så mycket bättre"-profilen – det tittarna inte får se

LÄS MER: Skandalen som mörkas av TV4 i Så mycket bättre