Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Ulf Lundell bryter med Sanna Lundell – efter uttalandet om relationen

18 aug, 2021, 20:30 
AvIndra Nordemar

Ulf Lundell rasar efter Sanna Lundells kommentarer om yngre flickvännen. Nu bryter han kontakten med sin dotter.

Annons
Lika som bär! Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrarBrand logo
Lika som bär! Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar

I juli stod det klart att Ulf Lundell, 71, hittat kärleken i PR-konsulten Ninna Prage, 38 – något som inte förvånar dottern Sanna Lundell. Förra veckan uttalade hon sig om relationen som hon har "blandade känslor inför".

– Det är klart att det är lite roligt och smaskigt att han har träffat en kvinna som är betydligt yngre än honom själv i vanlig ordning. Det är ingen nyhet i vårat liv, det är någonting som har kommit åter hela tiden, säger hon i Podcasten "Inte din morsa".

Ulf Lundell rasar efter Sanna uttalande – skickar ilsket mejl

Sannas ord om Ulf Lundells förhållande fick honom att bli rasande. I det senaste avsnittet av podden "Inte din morsa" som Sanna driver med Ann Söderlund berättar hon om ett ilsket mejl hon fått av sin pappa.

– Jag fick ett mejl där han ondgjorde sig över att jag uttalade mig om hans relation. Han vill inte att jag på något sätt ska uttala mig eller tycka någonting om hans relationer, och framför allt inte offentligt. Han menade att det jag gjorde i vår podd var ”kärringskvalleri”.

Annons

Sanna menar att Ulf i sitt mejl skrev till henne med en nedvärderande ton, och att hela syftet var att hon skulle skämmas över sitt beteende.

– Det som blir så absurt är att han formulerar sig till mig som att jag vore ett barn. Jag skrev ju tillbaka till honom att ”men gud, du kan ju inte tro att du kan behandla mig som att jag är ett barn här, ett olydigt barn, det funkar inte riktigt så”.

Ulf Lundell bryter kontakten med dotter Sanna Lundell

Det hela slutade med att Ulf valde att säga upp kontakten med sin dotter. Samtidigt som Ulf blev ursinnig över situationen anser Sanna att hon var rätt mild i sitt uttalande om sin pappa och flickvännen.

– Jag tyckte jag var ganska balanserad, jag lyfte olika perspektiv på åldersskillnader i kärlek och vi vred och vände på det där ur lite mer allmängiltigt perspektiv. Jag tyckte inte jag var råhård där, säger Sanna i podcasten.

Foto: TT

Annons