Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Ulf Lundells lyxpresenter – så skämmer han bort 33 år yngre flickvännen Ninna

30 maj, 2023, 12:00 
Vendela Lönnqvist
Ulf Lundell skämmer bort flickvännen Ninna Prage.
Ulf Lundell skämmer bort flickvännen Ninna Prage.

Ulf Lundell snålar minst sagt inte med presenterna till flickvännen Ninna Prage, 40.

Annons
5 saker om Ulf Lundell du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Ulf Lundell du kanske inte visste

Bokaktuella artisten Ulf Lundell, 73, öppnar upp sig angående gåvor och presenter till journalisten och flickvännen Ninna Prage, 40, i hans senaste böcker "Vardagar 8" och "Vardagar 9".

Ulf Lundell om svindyra klockan till flickvännen

I böckerna får läsarna ta del av Lundells egna dagboksanteckningar, där en sak är säker – Lundell snålar inte in på kärleksgåvorna.

”Jag brydde mej inte om den där Rolexen, en gåva, låg ju bara här, såna klockor ska inte bli liggande”, skriver Lundell om klockan som kan kosta mellan 50 000 kronor upp till flera hundra tusen.

Så länge har Ulf Lundell och Ninna Prage varit tillsammans

Paret hade varit tillsammans i ett till två år under tiden för anteckningarna, som skrevs mellan 2021 och 2022.

”Har man en gång börjat bjuda, presenta, blir det som en vana, men hon tog middan i går och vi har tagit varannan flygbiljett, hennes, ner till Skåne”, skriver Ulf Lundell.

Två väskor i 40-årspresent till flickvännen Ninna Prage

Födelsedagar är inget undantag. I "Vardagar 8" avslöjar artisten att han hittade en, eller två, handväskor inför Ninna Prages 40-årsdag.

Annons

”I en dambutik hittade jag en väska, handväska som det heter, som jag tror kan passa N, 40-årspresent, men hon är svår, hon har smak, och inte, hon fyller inte förrän mitt i juli, men jag är alltså i storstan, passar på, jag tror jag får gardera med två väskor”, skriver han.

Ulf Lundell köpte inte en, utan två, handväskor till flickvännen Ninna Prage i gåva.
Ulf Lundell köpte inte en, utan två, handväskor till flickvännen Ninna Prage i gåva.

"Gasspisar och helrenovering av svartköpta knarkarkvartar"

Inte tar det slut där. I sin andra bok "Vardagar 9" framkommer det att Ulf Lundell köpt sin kärlek en bil, en svart Golf, som till en början fungerade som hyrbil.

Däremot räknas den fortfarande som hans, menar Lundell.

”Nu har jag köpt en svart Golf. En bil har jag aldrig köpt till en kvinna, bara överlåtit. Däremot gasspisar och helrenovering av svartköpta knarkarkvartar”, skriver Lundell.

Ulf Lundell betalade flickvännens lägenhetsrenovering

Ytterligare gåvor och bekvämligheter som Ulf Lundell bjudit på under parets relation är, bland annat, renoveringen av flickvännens lägenhet på Södermalm. Under tiden för bygget fick Ninna Prage betalt hotellrum av pojkvännen.

”N gör planering, hennes hantverkare som ska göra om badrum och kök i SoFo kommer på tisdag, fem veckor Jag får härbärgera henne i mitt rum på Rival”, skriver han.

Annons