Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Ullared skakas av avhopp – stjärnan vägrar vara med

26 maj, 2021, 12:00 
Ullared i Kanal 5 och Boris Lennerhov

Ullared i Kanal 5 blir en profil fattigare – en av huvudpersonerna kommer inte att medverka längre.

Annons
Så långa och korta är svenska kändisarna!Brand logo
Så långa och korta är svenska kändisarna!

Ullared i Kanal 5 är en långkörare utan dess like. Programmet är inne på sin tolfte säsong – och verkar inte tappa i popularitet.

Men den senaste säsongen innebär också ett tråkigt avsked för alla som förälskat sig i Ullareds färgstarka karaktärer. Boris Lennerhov, den barske men ändå varme chefen, kommer inte att medverka i säsong tretton.

Boris Lennerhov hoppar av Ullared i Kanal 5

Ullared i Kanal 5 och Boris Lennerhov

Han har lämnat sin post som Gekås högste operative chef. I samma veva har han klartgjort att det inte blir någon återkomst i Ullared för hans del.

– Det kan jag i stort sett garantera att jag inte kommer. Det tycker jag inte ingår i min roll, säger Boris till GT.

– Vi spelade ju in på somrarna och det tog väldigt mycket fritid, när man ville ha semester egentligen. Men jag var inte i en position där jag kunde säga ”nej, jag vill inte – det här funkar inte”, så det var bara att gilla läget. Men nu kan jag säga att det ska bli skönt att slippa.

Annons

Boris har varit med om många spännande händelser som fångats i programmet. Han har inte lagt sig i och försökt styra produktionen.

– Oftast var jag tillfreds. Det var väl om det skulle bli något nedsättande mot tredje person. Men samtidigt så var jag ju tvungen att inse att det handlade om underhållning och att ta ut svängarna. Utan intressanta människor är det väl ingen som vill titta, säger han.

Annons