Unika bilder inifrån Zlatan Ibrahimovics hem – visar upp hemliga överenskommelsen med Helena Seger

Zlatan Ibrahimovic visade upp bilder från hemmet – och då fick vi ett bevis för att han har gått emot Helena Seger.
Slå på ljud

Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic har en av Stockholms lyxigaste bostäder.

Familjens tillhåll på Storgatan är en gammal kyrka som har byggts om till bostad. Fastigheten ligger på ungefär 1 000 kvadratmeter och kostade 110 miljoner kronor att köpa loss.

– En helt egen fastighet i Sveriges dyraste kvarter får väl anses vara ett av Sveriges mest exklusiva boenden. Värdigt en kung, sa Niklas Bernzton från mäklarfirman Eklund Stockholm New York till SportExpressen i en intervju.

LÄS MER: Zlatans pengabråk – mitt framför sonen: "Spenderar hur jag vill"

Så här ser det ut hemma hos Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger

Vad vet vi då om huset på Storgatan? Tja, eftersom Zlatan och Helena ogärna släpper in fotografer i hemmet, så har den svenska pressen fått hålla tillgod med planritningar. Där har man kunnat se att femvåningshuset ligger på 960 kvadrat, som rymmer ett antal sovrum, en biosalong och en stor takterass. I garaget hittar man dessutom en roterande parkeringsyta för Zlatans alla vrålåk.

LÄS MER: Helena Seger förd bakom ljuset! Nya lögnen om Zlatan!

Men nu har vi bjudits på vad som kan vara en unik inblick i stjärnans hem. Zlatan sände nämligen live på Instagram under gårdagen, för att visa hur han rehabtränar efter sin knäskada. På väggen såg man en halvt legendarisk tavla som tidigare hängde i hans hus i Malmö: en bild på Zlatans egna fötter.

Är ingen expert. Men! Det där är en spela från start mot Spanien-kompatibel kropp. pic.twitter.com/Yig8YXlOtW

— Johan Kücükaslan (@johankucukaslan) June 3, 2021

"Min fru låter mig inte ha det"

Zlatan har pratat om just den där tavlan i en intervju med BBC. Den där tavlan har nämligen kommit överens efter en speciell överenskommelse med Helena.

– De är det som har gett oss det vi har. Det är en påminnelse för familjen, inte för mig, om det vi har. Det är vad jag har skapat hela situationen och allt snack om mig, mina två fötter, sa Zlatan till BBC.

– Min fru låter mig inte ha några bilder på mig själv. Hon säger ”det är redan för mycket snack om dig och jag vill inte sig dig på väggarna, det är tillräckligt att jag ser dig hela tiden”.

LÄS MER: Silvia har valt sida – så är relationen till svärsönerna egentligen

LÄS MER: Silvia och familjesjukdomen – planen med kungen: "Viktigt"

LÄS MER: Kungens okända ungdomskärlek – kunde ha blivit Sveriges drottning