Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Världsstjärnan tvingas lägga ner karriären – efter smärtsamma diagnosen

30 mar, 2022, 20:00 

Den världsberömda skådespelaren Bruce Willis slutar skådespela, efter att ha fått diagnosen afasi.

Annons
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamlaBrand logo
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamla

Världsstjärnan Bruce Willis, 67, meddelar via sin familj på onsdagen att han kommer lägga ned skådespelarkarriären, efter att han fått diagnosen afasi.

Afasi är ett tillstånd som påverkar tal-, läs- och skrivförmågan, samt kan även påverka förmågan att förstå andra.

”Efter noggrant övervägande har han beslutat sig för att avsluta karriären som har betytt så mycket för honom. Det här är en mycket svår tid för vår familj och vi är så tacksamma för er kärlek, ert stöd och er medkänsla”, skriver familjen i ett uttalande på Instagram.

”Vi genomgår det som en stark familjeenhet och eftersom vi vet hur mycket han betyder för er så ville vi låta er fans veta hur mycket ni betyder för honom.”

En av världens mest berömda skådespelare

Bruce är en av världens mest hyllade skådespelare och är känd från filmer som Armageddon, Pulp Fiction och Die Hard-filmerna, som gjort honom till en av de största actionhjältarna.

Annons

Stjärnan har tre döttrar tillsammans med skådespelerskan Demi Moore, 59, – Rumer Willis, 33, Talulah Willis, 28, och Scout Willis, 30.

Han har även de två döttrarna Evelyn Penn Willis, 7, och Mabel Ray Willis, 9, med sin nuvarande fru Emma Heming, 43, som han gifte sig med 2009.

Bruce Willis avslutar karriären då han drabbats av afasi
Bruce Willis avslutar karriären.
Annons