Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Wahlgren sa upp sig från jobbet – avslöjar sanningen: "Olika åsikter"

23 feb, 2022, 05:00 

Nu berättar Niclas Wahlgren sanningen om varför han sa upp sig från sitt jobb.

Annons
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/SchollinBrand logo
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin

Niclas Wahlgren, 56, har precis som resten av familjen levt ett liv i rampljuset och underhållningsbranschen i många år.

Han har arbetat både som skådespelare, artist och programledare. Niclas har dessutom flera gånger jobbat ihop med både syskon och föräldrar.

Mellan åren 2001-2004 gjorde exempelvis han och systern Pernilla Wahlgren, 54, barnprogrammet Nicke & Nilla ihop.

Wahlgren sa upp sig från jobbet – avslöjar sanningen: "Olika åsikter"

På 2010-talet började Niclas hålla på med radio. Mellan 2011-2013 var han programledare på radiostationen Lugna Favoriter, och har även jobbat på RIX FM.

För ungefär tre år sedan började Niclas på NRJ. Men i januari i år kom beskedet om att han skulle sluta på radiokanalen.

Annons

På Instagram förklarade han anledningen till detta:

”Jag älskar radio som ni vet, men radio ska vara underhållande, roligt och överraskande enligt mig. Där har den nya ledningen och jag olika åsikter som gör att jag inte kan stå för innehållet längre”, skrev han då.

Nu satsar Niclas Wahlgren på träning och musik

I en intervju med Aftonbladet berättar Niclas nu att han istället vill rikta sitt fokus på det han tycker är roligast – träning och hälsa.

Han berättar dessutom att han håller på och skriver musik tillsammans med brorsonen Benjamin Ingrosso, 24. Musik som kanske släpps redan i vår, avslöjar han.

– När vi skriver tillsammans så blir det en skön blandning och lite som det var förr. Det blir jävligt bra. Men jag ska absolut inte sjunga, det gör han så bra själv. Om Benjamin är Ted Gärdestad så är jag Kenneth Gärdestad, säger Niclas till tidningen.

Annons