Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Zlatan Ibrahimovics lyxköp med Helena Seger – visar upp på bilden

08 jun, 2021, 09:17 
Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic
Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger har gjort ett gemensamt lyxköp.
Annons
Allt om Helena Seger!Brand logo
Allt om Helena Seger!

Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic har levt två skilda liv det sista året. Zlatan skrev på ett kontrakt med italienska Milan, vilket innebar att han fick på deltid i ett lyxhotell i centrala Milano. Livspartnern Helena och barnen Maximilian och Vincent har under hela den här tiden varit kvar i Stockholm.

Men nu har Zlatan synts till mer i hemmet, på grund av sin senaste skada. 39-åringen sköter rehabiliteringen i Sverige – och passar på att umgås med familjen.

Zlatan Ibrahimovic i lyxköp med Helena Seger

Zlatan passar bland annat på att få lite kvalitetstid med familjens hund. Den engelska bulldoggen dök upp på fotbollsstjärnans senaste selfie.

Zlatan och Helena har med största sannolikhet betalat en saftig summa för hunden. En engelsk bulldogg hör till de dyrare raserna.

Crowned Bulldogges, en svensk uppfödare, meddelar på sin hemsida att de tar mellan 30 000 till 35 000 kronor för en valp.

Annons

"Vi sätter pris utifrån hur kostsam vår avel för tillfället är.Vi är i dagsläget ensamma om att föra denna rasen framåt i Sverige och det finns väldigt få individer. Det gör att vi har stora kostnader för avel då vi får importera semin eller resa utomlands för att para tikarna", kan man läsa där.

Det är oklart huruvida Zlatan och Helena har köpt bulldoggen i Sverige eller i utlandet.

"De har fått bra kontakt"

Klart är att paret har god renommé som hundägare. Redan 2007 gick Zlatan och Helena i hundägarskola i Veberöd i Skåne.

– De var väldigt trevliga och intresserade. Bilden jag fått av dem i media stämde inte alls, sa hundtränaren Jeppe Stridh till Aftonbladet efter att kursen var avklarad.

– Zlatan och Helena är nöjda med utvecklingen. De har fått bra kontakt med hundarna.

– Om alla hundägare hade Zlatans syn på hundhållning hade Sverige varit trevligare.

Annons

Och en engelsk bulldogg är en perfekt familjehund.

"Den engelska bulldoggen ger intryck av beslutsamhet, styrka och aktivitet. Den är alert, djärv, lojal, pålitlig och modig. Uppträdandet är oförskräckt med tillgivet kynne. Man kan också beskriva den som den perfekta kompisen, bästa familjemedlemmen… förmodligen lika många epitet som bulldoggsägare", skriver Svenska Kennelklubben på sin hemsida.

Annons