Zlatans avslöjande om livsbeslutet med Helena – berättar sanningen

Zlatan avslöjar allt om livet med Helena i ny biografi.

Slå på ljud

Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger är ett par som aldrig slutar fascinera och men fotbollsspelarens förmåga att skapa rubriker är ingen dag den andra lik.

Nu ska han släppa en tredje bok om sitt liv, något han avslöjar till italienska tidningen Gazzetta dello Sport och Expressen tidigare rapporterat om.

– Jag har redan berättat om mitt förflutna, och hur jag spelar det vet ni. I den här boken avslöjar jag allt annat, vad jag lärt mig av livet. Om ni gillade San Remo-Ibra, så hittar ni honom här. Det finns ögonblick i livet och idrotten jag aldrig avslöjat förut, säger Zlatan i en kommentar enligt sajten.

Zlatan berättar om beslutet som förändrade allt

Zlatans många flyttar på grund av fotbollen påverkar såklart hela familjen, där Helena och barnen Maximilian och Vincent har fått flytta med. Nu har de en bas i Stockholm, men paret har trivts bra i Milan de senaste åren. I intervjun med Gazzetta dello Sport avslöjar han däremot att det var nära att det inte blev någon flytt till Italien.

– Vid 40 års ålder vill jag visa det djupaste av mig själv för världen, mina värderingar, mina strikta livsregler, vad som gjorde mig till världens starkaste spelare. Men jag ska också berätta detaljer från min karriär som ännu inte är kända. Till exempel, ett avtal med en klubb som ställdes in samma dag som undertecknandet. Om det blivit av hade jag inte varit i Milan i dag.

Foto: TT

LÄS MER: Gåtan om Helenas och Zlatans förhållande

LÄS MER: Helena Segers okända liv – utan Zlatan

LÄS MER: Zlatan avslöjar bråken om barnen med Helena Seger