Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Zlatans avslöjar allt – Helena tvingas se på

Zlatans avslöjar allt – Helena tvingas se på

Zlatan Ibrahimovic kommer återigen avslöja allt.

Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 46?
Slå på ljud

Zlatan Ibrahimovic är en av världens mest framgångsrika fotbollsspelare genom tiderna, men han har alltid blickat utåt och haft andra projekt och affärer utanför planen. En av de mest framgångsrika är hans bok Jag är Zlatan som kom ut 2011 och har sålts i miljontals exemplar världen över.

I den får vi komma spelaren närmare inpå livet, han berättar bland annat hur han träffade sin fru Helena, som är hans partner sedan många år tillbaka och står vid hans sida i vått och torrt.

“Den tjejen… var hade hon hållit hus? Hon var inte bara snygg. Hon hade en attityd, liksom, tjafsa inte med mig, och så var hon äldre, och det var var ju spännande. Jag hörde mig för, vem är hon?”, skriver Zlatan i sin självbiografi.

Zlatan och Helena 2013.

Lasse Allard/Aftonbladet/TT

Även Helena Seger har berättat om deras första möte, och bekräftar den attityd som Zlatan fick sig en dos av.

– När vi träffades hade han dubbelparkerat sin Ferrari vid min Merca. Jag var på dåligt humör och fräste att han skulle flytta bilen. Jag tror att han blev triggad av min attityd, har Helena Seger tidigare berättat för Elle.

Zlatan berättar allt i ny bok

Nu kommer en ny bok av Zlatan ut på Albert Bonniers förlag, meddelar de i ett pressmeddelande. Den är skriven tillsammans med italienska journalisten Luigi Garlando och kommer handla om fotbollen, framtiden och de adrenalinkickar som driver honom när allt känns tufft.

"Det här är inte ett evangelium utan en 40-årig mans dagbok. En man som gör upp med sitt förflutna och ser framtiden rakt i ögonen som om den vore ännu en motståndare att möta i närkamp." säger Garlando om boken.

Boken ska alltså översättas till svenska och kommer ut den 8 december 2021.

LÄS MER: Gåtan om Helenas och Zlatans förhållande

LÄS MER: Helena Segers okända liv – utan Zlatan