Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Zlatans beteende – som Helena Seger inte vill se

07 nov, 2021, 19:30 

Det gick hett till efter matchen när Zlatan förlorade poäng.

Annons
Zlatan avslöjar: Så träffades han och Helena SegerBrand logo
Zlatan avslöjar: Så träffades han och Helena Seger

Zlatan Ibrahimovic är en av de absolut största fotbollsspelarna genom tiderna och han fortsätter att prestera på toppnivå trots att han nyligen fyllt 40. Vid den åldern brukar de allra flesta fotbollsspelare ha gått i pension eller åtminstånde trappat ner, men inte Zlatan. Han spelar fortfarande på högsta nivå i Milan i italienska serie A, något som såklart påverkar vardagslivet med Helena och barnen.

Medan Zlatan är i Italien och spelar fotboll vill Helena att barnen ska få en normal uppväxt hemma i Sverige, där de går i skolan och tävlar i karate precis som många andra ungdomar i deras ålder.

Helena Seger och Zlatan har bestämt att barnen ska växa upp i Sverige.

Allt medan Zlatans fotbollskarriär pågår för fullt nere i Italien. Senaste matchen spelade Milan mot Porto och Zlatan började på bänken, med största sannolikhet för att spara på krafterna till söndagens derby mot Inter.

Annons

Zlatans ilska efter beslutet

Med kvarten kvar blev han inbytt och fick ett mål bortdömt för offside, vilket gjorde att Milan förlorade två poäng då matchen slutade oavgjort.

I presszonen efter matchen var Zlatan märkbart irriterad, enligt reportern Frida Nordstrand.

– Han var inte pratsugen över huvud taget. Han kom ju till oss efter förlusten i Portugal, med i dag sa presscheferna att i dag är han inte glad. De sa det i lite hårdare ord än så. Han var ganska ”pissed” helt enkelt, berättar Nordstrand enligt Aftonbladet.

Att Zlatan har humör har nog inte undgått någon och ibland kommer det fram i kontakt med pressen.

Annons