Zlatans glädjebesked till Helena Seger – hon kan knappt tro sina ögon

Zlatans glädjebesked till Helena Seger – hon kan knappt tro sina ögon

Osäkerheten kring Zlatan Ibrahimovics framtid inom fotbollen har tagit en drastisk vändning – och ingen är gladare än Helena Seger!

Zlatan avslöjar: Så träffades han och Helena Seger
0:54

Efter reklamen: Zlatan avslöjar: Så träffades han och Helena Seger

(0:54)

Slå på ljud

Fotbollssäsongen i Milan har varit allt annat än enkel för Zlatan Ibrahimovic, 40, som dragits med otaliga skador och därför missat flera matcher.

Nu har han varit bänkad tre matcher i rad på grund av den senaste knäskadan. Men i kväll vände det för fotbollsstjärnan.

Zlatans vändning i fotbollskarriären

Under söndagskvällen möttes Milan och Lazio – och som vanligt när rivalerna möts var stämningen hektisk. Dock inte för Zlatan, till en början, då han fick se sitt lag hamna i underläge från bänken.

Lazios skyttekung Ciro Immobile satte bollen i mål redan efter fyra minuter – hans 26:e ligamål för säsongen.

Men i andra halvlek steppade Milan upp. Och vid sidan av planen sågs en taggad Zlatan värma upp. 67 minuter in, då det stod 1-1 mellan lagen, blev det dags för Zlatan att äntligen äntra fotbollsplanen.

– Titta nu Marcelo, nu är överdragsjackan kastad, säger Christoffer Svanemar till kollegan Marcelo Fernandez i C Mores sändning.

Helena Segers lycka efter beslutet om Zlatan Ibrahimovic

Det har sedan en tid tillbaka spekulerats i huruvida Zlatan kommer fortsätta som fotbollsproffs eller inte – han är trots allt 40 år och missat flera av säsongen matcher på grund av sina skador.

Men nu är han alltså tillbaka på plan, vilket är ett glädjande besked för fotbollsvärlden – och så klart även hans partner Helena Seger! Kanske förlängs kontraktet med Milan trots allt? Vi håller tummarna för legenden!

Foto: TT

LÄS MER: Zlatans kaxiga svar om fotbollsframtiden inför alla – dissen mot Helena Seger

LÄS MER: Anna Brolin och maken Jesper tillsammans igen – bara dagar efter skilsmässoavslöjandet

LÄS MER: Pernilla Wahlgren visar upp nya lyxhuset i Marbella: "Mitt paradis"