Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Zlatans hemliga dubbelliv – innan mötet med Helena Seger

Zlatans hemliga dubbelliv – innan mötet med Helena Seger

Zlatan och Helena har varit ett par i över 20 år nu, men det fanns en tid innan henne.

Zlatan avslöjar: Så träffades han och Helena Seger
Slå på ljud

Zlatan Ibrahimovic är en av fotbollsvärldens absolut starkast lysande stjärnor och har en osannolik karriär bakom sig, som fortfarande är i full gång trots att han nu fyllt 40 och med fotbollsstandard för pensionering spelar på övertid.

Han gjorde sig tidigt känd som en kaxig och orädd person, något som gav honom ett visst rykte och delade in supportrarna i två läger, de som tyckte attityden var en del av hans briljans och de som tyckte han var arrogant. Med tiden kom han att bevisa för alla att han hade det som krävdes för att ta sig hela vägen till toppen, och nu finns det knappt någon som ifrågasätter Zlatans kaxiga uttalanden.

Men i alla lägen har han inte riktigt varit lika självsäker. I 20 år har han varit tillsammans med Helena Seger, men det fanns såklart en tid innan henne. Då var det inte alltid lika lätt att ta kontakt med tjejer, skriver han i nya boken Adrenalina.

”Jag darrade när jag pratade med tjejer, jag var alltid nervös. Det är därför jag var sen med allt jämfört med mina polare. Vid min första dejt hade jag skrivit ner allt jag borde säga. När hon svarade och bytte ämne fortsatte jag med nästa fråga på papperslappen. Det var inte ett lätt samtal.” skriver han i boken enligt Aftonbladet.

Han skriver i boken att det var som att leva i två olika världar, en på fotbollsplanen där han var full av självförtroende, och så en utanför där han inte alls var lika självsäker.

LÄS MER: Gåtan om Helenas och Zlatans förhållande

LÄS MER: Helena Segers okända liv – utan Zlatan