Zlatans uppriktiga ord – så är det att leva utan Helena och barnen

Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger

Zlatan Ibrahimovic säger att barnen kommer först. Ändå bor han utan dem i Italien. Nu berättar fotbollsstjärnan om livet ifrån sin familj.

Zlatan Ibrahimovic bor just nu i Milano där han spelar i Milan. Hemma i Sverige har han sin partner Helena Seger och deras två barn, Maximilian och Vincent.

I en intervju med italienska Gazzetta dello Sport. berättar Zlatan om livet borta från barnen, och hur Helena alltid ställer upp.

– Helena tar hand om våra barn. Hon gör det ensam i Sverige, säger Zlatan till tidningen.

Zlatan: Så är Helena som mamma

Helena och Zlatan har varit ett par i snart 19 år. Kärlekshistorien började med en felparkerad bil, och en liten utskällning.

– När vi träffades hade han dubbelparkerat sin Ferrari vid min Merca. Jag var på dåligt humör och fräste att han skulle flytta bilen. Jag tror att han blev triggad av min attityd, har Helena tidigare sagt till Elle.

Som tur är kom Zlatan och Helena över bilbråket – 2006 föddes Maximilian och 2008 kom lillbrorsan Vincent.

LÄS MER: Helena Segers okända liv – utan Zlatan

Det är med stor respekt som Zlatan beskriver hur Helena är med sönerna.

– Hon är mamman till mina barn. Hon har mycket tålamod, väldigt mycket tålamod. Jag är inte över någon i familjen bara för att jag är känd. Alla har sin egen plats, vi är alla lika viktiga. Det är en balans, jag gör det jag måste göra och hon gör det hon måste, säger han till Gazzetta dello Sport.

Zlatan ibrahimovic och Helena Seger

Zlatan beskriver Helena som tålmodig.

"Bett henne att packa"

Zlatan är också öppen med att Helena många gånger får dra det tunga lasset med barnen hemma i Sverige.

– Helena tar hand om våra barn. Hon gör det ensam i Sverige. Många gånger frågar jag henne om råd, men aldrig när det kommer till att byta klubb. Där förstår hon fotbollen. Alla gånger har jag bara bett henne att packa. Och hon ställer alltid upp.

Samtidigt är han noggrann med att påpeka vad som är viktigast för honom.

– I mitt liv, utanför planen, där kommer mina barn före mig nu. Maximilian och Vincent kommer först. Naturligtvis. Och mitt bankkonto, jag skämtar inte.

LÄS MER: Gåtan om Helenas och Zlatans förhållande: "Väldigt märkligt – man börjar undra"

Foto: TT