Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya duon i nyhetsmorgon väcker reaktioner – tittarnas vädjan

14 jul, 2023, 15:00 
Samuel Björn
Nyhetsmorgon
Nu har sommarvikarierna börjat tagit över Nyhetsmorgon.

Den splitternya duon fick tittarna att reagera.

Annons
Profilens mörka förflutna – det visste du inte om Anders PihlbladBrand logo
Profilens mörka förflutna – det visste du inte om Anders Pihlblad

Nyhetsmorgon är en stor del av många svenskars dagliga morgonrutin. Det stora intresset som finns omkring programmet gör också att det väcks stora reaktioner när stora förändringar görs i programmet. Likaså gjorde det idag, den splitternya programledarduon Carolin Björnerhag och Johan Macéus fick nämligen otroligt mycket hyllningar av tittarna efter sin debut ihop nu under morgonen.

"Helt överväldigad"

Det är inte bara "vanliga" arbetsplatser som behöver plocka in sommarvikarier nu när den originella uppsättningen arbetare ska ta sin välförtjänta semester, utan samma veva gäller för Nyhetsmorgon.

För två veckor sedan Gjorde Carolina Björnerhag sin debut som vikarierande programledare i morgonprogrammet efter att ha arbetat som reporter för programmet en längre tid.

Annons

Debuten gjorde hon tillsammans med Steffo Törnqvist och efteråt var hon tacksam för programmet och alla lovord hon fått efter det.

"Oj. Jag är helt överväldigad över alla fina ord jag fått efter min debut i studion. Jag önskar jag kunde svara er alla men det får bli ett stort TACK. Tack för pepp, stöd och värme. Och ett extra stort tack till herrarna på bilden som fick mig att känna mig otroligt trygg - trots att nerverna var utanpå. Ha en underbar sommar allihopa! Stor kram", skrev hon i ett inlägg på Instagram.

"Borde få en plats i rutan varje dag"

Idag gjorde hon sitt första program tillsammans med programledaren Johan Macéus och tittarnas lovord bara fortsätter att komma mot sommarvikarien.

"Godmorgon trevligt att se Caroline i rutan hon är alltid glad och käck", kommenterar en tittare på Facebook.

"Vilken bra kombination med Johan och Carolin.", skrev en annan.

Många tittare verkar inte nöja sig med att få se Carolina i den vikarie-roll som hon just nu har, utan de vill ha mer.

"Godmorgon!! Caroline borde få en plats i rutan varje dag! Hon är hur bra som helst! Naturlig och glad! Finns andra som borde bytas ut.", kommentarer en tittare.

Vems plats hon i sådant fall borde ta går tittaren inte närmare in på.

Annons