Kungligheternas budgetfavoriter – här är skönhetsprodukterna de inte kan vara utan

skönhet budget meghan markle kate middleton

TT

Dyrt är inte alltid bäst – det kan Kate Middleton och Meghan Markle säkerligen skriva under på. Här hittar du nämligen deras favoriter till budgetpris!

Det finns mycket kungligheterna har som många av oss sannolikt aldrig kommer ha chansen att uppnå – men kungligt glow är inte en av de sakerna! Här har vi listat några av de internationella kungligheternas budgetfavoriter – från Meghans grymma mascara till Kates go-to läppglans.

Så doftar kungligheterna – 5 parfymer med majestätiska doftnoter

Bra skönhetsprodukter till budgetpris

Skönhetsprodukter behöver inte vara dyra för att fungera bra – lita på kungligheterna som har råd med riktigt lyxiga produkter, men som gång på gång återkommer till sina budgetfavoriter.

Foto: TT

Kate Middletons budgetfavoriter

Naturally Good Radiance Day Cream från Nivea (länk till Åhléns)

En hudvårdsprodukt som sägs vara en av Kates favoriter är minst sagt ett riktigt fynd, nämligen Pure & Natural Moisturizing Cream från Nivea (länk till Åhléns). Krämen har nyligen bytt namn och blivit uppdaterad till en mer naturlig formula, men den fortfarande är lika fantastisk och prisvärd. Du kan klicka hem krämen (länk till Åhléns) här.

Certified Organic Rosehip Oil från Trilogy (länk till butik)

Det sägs att Kate upptäckte den här ansiktsoljan när hon var gravid med prinsessan Charlotte. Den är gjord av ren, kallpressad nyponrosfröolja och ska ge huden lyster, minska intrycket av fina linjer och bristningar. Läs mer och köp den här (länk till butik).

Shimmer Brick i färgen Bronze från Bobbi Brown (länk till Kicks)

Enligt US Weekly ska Kate ha unnat sig spraytan-sessioner, men bytte för bekvämlighetens skull till den här skimrande paletten som ger ansiktet en solkysst look. Läs mer och köp den här (länk till Kicks).

Instant Light Natural Lip Perfector från Clarins (länk till Åhléns)

När Kate besökte Wimbledon 2019 syntes hon hålla i Clarins klassiska skimrande läpprodukt, som både återfuktar och ger en gnutta färg och skimmer. Den finns i flera färger men det ska ha varit Rose Shimmer-varianten som Kate valde. Läs mer och köp den här (länk till Åhléns).

Foto: TT/Mega

Inspireras av drottning Silvia – tipsen för vacker volym i håret

Meghan Markles budgetfavoriter

Nail polish i nyansen Ballet Slippers från Essie (länk till Lyko)

Meghan har alltid vackra, eleganta naglar. Hennes go-to nagellack för att få till manikyren ryktas vara denna från Essie. Läs mer och köp den här (länk till Lyko).

Sugar Tintes Lip Treatment Spf 15 från Fresh (länk till butik)

– Jag har letat och testat alla sorters läppbalsam men den här är den bästa. Mjuka, kyssvänliga läppar – jag älskar den, har Meghan Markle sagt till Beauty Banter om det här lätt färgade läppbalsamet från Fresh. Det finns i mängder av olika färger och innehåller dessutom solskydd! Läs mer och köp den här (länk till butik).

Lavender Liquid Soap från Dr. Bronner's (länk till Lyko)

Den här rengöringen, som bland annat innehåller hampaolja, lavendelolja och olivolja, går att använda i såväl ansiktet som på kroppen och till och med i håret. Med andra ord en riktig multiprodukt! Meghan har berättat för Beauty Banter att den är dryg och räcker länge, och att hon älskar lavendeldoften. Läs mer och köp den här (länk till Lyko).

– Mandeldoften är också trevlig om du föredrar något varmt och sött, sa Meghan till Beauty Banter. Läs mer och köp den här (länk till Lyko).

Prinsessornas lyxiga kappa – här är budgetvarianten

Detaljen i nya bilden på Estelle • Ärliga orden – så mår kungen • Margrethe ryggopererad: det händer nu – 3 kungliga snackisar från vecka 8!
0:28

Efter reklamen: Detaljen i nya bilden på Estelle • Ärliga orden – så mår kungen • Margrethe ryggopererad: det händer nu – 3 kungliga snackisar från vecka 8!

(0:28)

Slå på ljud

Källa: Hello Magazine, Popsugar, People.