Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bästa klassiska skönhetsprodukterna på rea – här fyndar du dem

26 nov, 2021, 11:17 
AvRedaktionen Svensk Dam
bästa rea på black friday
Årets bästa skönhetsprodukter på rea!

Rea är ett bra sätt att fylla på med gamla favoriter, att upptäcka nyheter – eller att fynda presenter till kommande högtider. Här är bästa skönhetsfynden att leta efter på den stora rean.

Annons

Årets största shoppingdag är här! Svensk Dam listar alla de bästa skönhetsköpen att fynda på rea – en del med kunglig status, såklart!

Vad är Black Friday?

Den stora shopping- och readagen är en trend som kommer från USA men som kom till Sverige år 2013. Rea-dagen har idag blivit en av årets bästa försäljningsdagar och är ett bra tillfälle att shoppa produkter till bättre priser. Många passar på att handla årets julklappar, kommande födelsedagspresenter och möbler, elektronik, kläder och såklart fina skönhetsprodukter.

Hur länge är Black Friday?

Black Friday sker alltid den sista fredagen i november vilket i år gör att den infaller den 26 november. Därefter följs den upp av Cyber Monday, som är måndagen efter. Det vill säga den 29 november. Många webbshoppar har unika rabatter och erbjudanden under de två dagarna.

Bästa rea – skönhetsprodukterna att fynda

Här är favoriterna att shoppa online på rea. Tänk på att shoppa smart! Planera dina köp, fyll på med favoriter du vet att du köper om och om igen, och undvik att köpa bara för köpandets skull.

Annons

Serum för åldrad hud, Advanced Night Repair – Estée Lauder

Den klassiska produkten Advanced Night Repair är en pionjär vad gäller serum. Serumet, som används innan din nattkräm, vårdar längre ner på huden och plumpar huden med fukt, lyster och ökar också cellförnyelsen.

Advanced Night Repair finns att köpa här (reklamlänk). Använd koden SHOPPA25 i kassan för att få 25 procent rabatt.

Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Fint läppglans, Instant Light Natural Lip Perfector – Clarins

Instant Light Natural Lip Perfector från franska Clarins är inte bara en klassisk produkt i necessären, utan också en av Kate Middleton och Meghan Markles favoritprodukter! Läppglanset är en hybrid mellan vårdande läppbalsam och läcker och klädsamt läppglans. Ett superköp som nu finns att fynda!

Annons

Instant Light Natural Lip Perfector finns i många fina färger. Här hittar du alla varianter (reklamlänk). Använd koden SHOPPA25 när du ska checka ut i kassan för att få 25 procent rabatt

Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Hårfön till budgetpris, Supercare PRO 2200 AC – Remington

Är det någon gång man ska investera i dyrare produkter och verktyg, är det på Black Friday! Hårfönen Supercare PRO 2200 AC finns till exempel att fynda med 30 procent rea! Hårfönen har en effektiv motor, kommer med tre munstycken och har flera värme- och hastighetsinställningar.

Hårfön till budgetpris, Supercare PRO 2200 AC – Remington
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Återfuktande ansiktskräm, Skin Smoothing Cream – Dermalogica

Med åren tappar huden fukt, lyster och spänst. Sveriges kalla och torra klimat hjälper inte heller huden på fuktfronten. Men Skin Smoothing Cream från Dermalogica är en fantastisk mjukgörare för huden. Krämen är dryg, men otroligt effektiv och jobbar på att långsiktigt återfukta och stärka huden.

Annons
Återfuktande ansiktskräm, Skin Smoothing Cream – Dermalogica
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Väldoftande parfym, Boss The Scent For Her EdP – Hugo Boss

I basen gömmer sig rostad kakao som ger ett spännande djup, i hjärtat av doften finns exotisk osmanthus och i toppen finns en härlig blandning av saftig persika, honung och blommig fresia. Hugo Boss doft Boss The Scent For Her EdP är både feminin, sensuell och friskt blommande!

Väldoftande parfym, Boss The Scent For Her EdP – Hugo Boss
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Julbox, The Ritual Of Sakura Medium Gift Set – Rituals

Den perfekta julklappen är såklart en julbox! Rituals julboxar är väldigt generösa i sitt innehåll och kommer i flera varianter, både för honom och henne – och till och med hemmet. The Ritual Of SakuraMedium Gift Set innehåller ett lyxigt doftljus, en härlig duschmousse, body lotion och en kroppsskrubb som gör dig kitad och klar för att hantera den vintertorra huden!

Julbox, The Ritual Of SakuraMedium Gift Set – Rituals
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Rea online – bästa shopping med skönhet

Åhlens (reklamlänk) har 25 procent på utvalda produkter.

Lyko (reklamlänk) har 25 procent på nästa allt.

Ellos (reklamlänk) har 25 procent på ordinarie pris.

H&M har 20 procent på hela sortimentet.

Kicks (reklamlänk) har 25 procent på utvalda produkter.

6 knep som får dig att se 10 år yngre utBrand logo
6 knep som får dig att se 10 år yngre ut
Annons