Inspireras av kungligheterna – klicka hem vinterns härligaste jacka

Kronprinsessan Victoria i en kort fuskpäls

Gör som kronprinsessan Victoria – satsa på en snygg fuskpäls i vinter! Svensk Damtidnings moderedaktör har valt ut de snyggaste ”fuskisarna” i butik just nu!

En modern och värmande storsäljare som går att hitta i de flesta modebutiker, så brukar den beskrivas – fuskpälsen. 2017 korades det värmande plagget, som de senaste åren blivit mer modernt än någonsin, till årets modejulklapp.

“Prisvärd och hållbar”

– Fuskpälsen värmer gott, samtidigt som den är prisvärd, hållbar och designmässigt både kan vara klassiskt stilig och mer modebetonad, slog Maria Sandow, kanslichef på Svensk Handel Stil, fast.

”En viktig del i vintergarderoben”

– Fake fur har på kort tid blivit en viktig del i vintergarderoben och den kommer att fortsätta dominera modebilden de kommande åren. Med lekfulla variationer i färg och form ger den stort utrymme för ett expressivt uttryck och en personlig stil som är så tongivande för modebilden just nu, sa Swedish Fashion Councils dåvarande vd Elin Frendberg.

Fuskpälsen – en kunglig favorit

Flera av de svenska kungligheterna är väldigt förtjusta i just fuskpälsen. Både prinsessan Sofia, kronprinsessan Victoria och prinsessan Madeleine har flera fuskpälsar hemma i sina kungliga garderober.

Fuskpälsen som kronprinsessan Victoria bär på bilden kommer från Filippa K. (länk till butik)Hon är också väldigt förtjust i sin fuskpäls från By Malina. (länk till butik)Victorias fuskpäls, den från Filippa K, är tyvärr tyvärr slutsåld. Men det finns fler liknande i butik just nu. Svensk Damtidnings moderedaktör Johanna Lejon har valt ut de finaste – och mest privärda.

De snyggaste korta fuskpälsarna i butik just nu

Svart päls från By Malina

Fuskpäls i svart från By Malina. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Fuskpäls från Ellos

Fuskpäls från Ellos. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Fuskpäls med knyt i midjan

Fuskpäls med knyt i midjan (till superpris just nu!). Läs mer och köp här! (länk till butik)

Fuskpäls från Vero Moda

Supersnygg fuskpäls från Vero Moda. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Fuskpäls från Vila

Kort fuskpäls från Vila. Läs mer och köp här  (länk till butik)

Fuskpäls från Zhenzi

Stilren fuskpäls från Zhenzi. Läs mer och köp här.  (länk till butik)

Fuskpäls från Saint Tropez

Mest lik Victorias! Denna fuskpäls från Saint Tropez är absolut mest lik kronprinsessan Victorias. Läs mer och köp här.  (länk till butik)

Snygga fuskpälsar i färg

Gillar du inte svart? Det finns mängder av snygga, ljusare, fuskpälsar i butik just nu. Denna, i en beige kulör, är vår favorit. (länk till butik) Denna, i ljusgrått, är också supersnygg, klicka hem den här.  (länk till butik) Också denna i rosa är jättefin nu till våren.  (länk till butik)Även denna flerfärgade variant (länk till butik) kan vara snygg till ett par vida kostymbyxor eller jeans samt en blus eller t-shirt.

Läs mer:

”Jag har designat flera klänningar åt Victoria”

Så kombinerar du armbanden som Victoria – steg för steg-guide

Kungligt snygg i stickat – här bär Victoria vinterns mjukaste tröja

Foto: TT