Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Så får du prinsessan Madeleines kungliga hår

prinsessan madeleine hår

TT
Prinsessan Madeleine ses ofta i ett hår som strålar – och ska vi följa trenderna är välmående hår ett måste! Här är tipsen och nyckelprodukterna som fixar den kungliga looken!

Frisörfönat svall och skinande längder – prinsessan Madeleine vet verkligen hur man fixar det perfekta, välmående håret. Och med rätt produkter kan du enkelt få samma resultat. För att få ett hår som strålar, likt prinsessans, är det viktigt att inte slarva med din hårvårdsrutin.

Svensk Dam har produkterna som återfuktar, ger glans, minskar och gör håret härligt mjukt.

Fixa prinsessan Madeleines fina hår – produkterna som gör jobbet

prinsessan madeleine fint hår
TT

Att investera i produkter anpassade för just din hårtyp är otroligt viktigt för att få ett friskt och skinande hår. Oavsett om du har färgat, grått tjockt, tunt, lockigt eller spikrakt ska du aldrig snåla med fukten. Här är stegen och produkterna som gör jobbet!

Inspireras av drottning Silvia – tipsen för vacker volym i håret

Återfuktande schampo och balsam, Repair Shampoo + Conditioner – Björn Axén

Den kungliga hårleverantören Björn Axéns prisvärda Repair-duo återfuktar håret på djupet. Produkterna är speciellt framtagna för skadat och torrt hår och hjälper till att stärka och bygga upp håret. Produkterna återfuktar utan att tynga ner och ger majestätisk glans. Supertips! Schamponera håret två gånger! Första schamponeringen tar bort produktrester, medan andra schamponeringen rengör håret på djupet. Test, du kommer att märka en markant skillnad!

Repair Shampoo finns att läsa mer om och köpa här (länk till Åhléns). Här kan du också köpa balsamet i samma serie (länk till Åhléns).

Återfuktande hårinpackning, True Soft Masque – Maria Nila

Slarva inte med hårinpackningen! En hårinpackning är en perfekt fuktboost när håret känns trött, glåmigt och frissigt och bör användas minst en gång i veckan. Först tvättar du håret med schampo, sedan applicerar du hårinpackningen och låter den verka i några minuter, och avslutningsvis applicerar du balsam för att stängs hårstråna.

Den otroligt återfuktande och lättapplicerade hårinpackningen True soft masque från svensktillverkade Maria Nila hittar du här (länk till Lyko).

Vill du hitta den perfekta hårinpackningen för just ditt hår? Här hittar du årets bästa hårinpackningar (länk till ELLE).

Glansgivande hårolja, Repair 3 Miracle Oil Repair – Aussie

Hårvården efter du kommer ur duschen är minst lika viktig! Genom att applicera en hårolja ger du håret både näring, fukt och massor med glans – precis som prinsessan Madeleines skinande hår!

Repair 3 Miracle Oil Repair är en prisvärd och bra hårolja med blans annat macadamianötolja, jojobafröolja och avokadoolja som trots dens rika konsistens varken känns tung eller fet i håret. Tänk på att en droppe räcker väldigt långt!

Repair 3 Miracle Oil Repair finns att läsa mer om och köpa här (länk till Lyko).

Så doftar kungligheterna – 5 parfymer med majestätiska doftnoter

Smart varmluftsborste, Air Style 1000 – Babyliss

Minska friss och få det perfekta frisörfönade håret med hjälp av en varmluftsborste! Det smarta verktyget fönar håret torrt, samtidigt som det formar håret snyggt. Air Style 1000 är en lättanvänd och prisvärd varmluftsborste med flera munstycken som gör stylingmöjligheterna oändliga!

Här kan du läsa mer om varmluftsborsten (länk till Åhléns)!

Missa inte! Årets bästa varmluftsborste – alla favoriter (länk till ELLE)

Prinsessan Madeleines stilresa genom tiderna
2:30

Efter reklamen: Prinsessan Madeleines stilresa genom tiderna

(2:30)

Slå på ljud

Inspireras av Prinsessan Sofia – 5 fina och vårdande läppglans