Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kates bästa dagkräm avslöjad – kostar 150 kronor!

31 mar, 2019, 08:00 
AvJohanna Lejon
Kate i blått
Häromveckan berättade vi om Meghans budgetlotion. I dag kan vi avslöja att även Kate har en prisvärd kräm – en dagkräm från Nivea.
Annons

Meghan och Kate må vara hertiginnor och rika som troll. Men när det kommer till hud och beauty är de lika prismedvetna som oss andra!

Sajten Marie Claire avslöjar nu att Kates bästa dagkräm för ansiktet faktiskt kommer från Nivea. Namnet? Nivea Pure & Natural Anti-Wrinkle Cream. (reklamlänk)

Dagkrämen som Kate inte kan få nog av

Kate i lila knytblus

Dagkrämen innehåller ekologisk arganolja och extrakt av kardborrefrukt vilket, enligt sajten Lyko ”ger synligt anti-wrikle resultat”. Hudkrämen återställer hudens hälsosamma lyster, fyller ut fina linjer och rynkor och ger en naturlig och hälsosam hud. Du applicerar den dagligen – efter rengöring.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Dagkräm från Nivea

Lika förtjust i Nivea är Meghan. När hertiginnan av Sussex, i en intervju med sajten Beautybanter, skulle lista sina favoritprodukter för kropp, ansikte och hår valde hon att ta med en enkel (med effektiv) hudlotion som inte kostar mer än 60 kronor. Det bästa av allt? Den finns att köpa nästan över allt.

– Jag använder den religiöst! Det här är, på riktigt, min bästa produkt på marknaden. Den är tillgänglig och prisvärd och får min hud att både kännas och se otrolig ut. Kunde jag hitta en skulle jag köpa en hel låda av den här produkten, berättar Meghan i intervjun (som du kan ta del av här!). 

Annons
Meghans ansikte

Meghans bästa hudkräm

Så, vad är det då för produkt? Hudkrämen, en lotion, heter Firming Body Lotion Q10 Plus och kommer från Nivea. (reklamlänk via Awin.com)  (reklamlänk)Enligt sajten Lyko.se ska produkten ”ge märkbart fastare hud, förbättra hudens struktur och göra den slätare samt märkbart förbättra hudens fasthet på två veckor”.

Bosy lotion från Nivea

Läs mer:

Foto: TT

Annons