Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kungligheternas snygga frisyrer – så fixar du stylingen

18 jan, 2022, 13:05 
AvVeronica Henriksson
kungligheters frisyrer prinsessan madeleine victoria sofia meghan markle

Inspireras av kungligheterna! Här är fyra eleganta frisyrer och hårstylingar från det svenska kungahuset – som dessutom är enkla att få till!

Annons

Vacker volym som drottningen eller en enkel och tidlös uppsättning likt den kronprinsessan Victoria ofta bär. Oavsett vilken frisyr och hårstyling du föredrar kan du garanterat hitta snygg inspiration från det svenska kungahuset! För drottning Silvia, prinsessan Madeleine, kronprinsessan Victoria och prinsessan Sofia är sanna inspirationer både när det kommer till mode och skönhet.

Här är steg för steg-guiden som visar hur du enkelt får till det kungliga håret! Och att få till den kungliga stylingen är inte så svårt som man kan tro.

Enkel håruppsättning som kronprinsessan Victoria

kronprinsessan victoria hår frisyr styling

Kronprinsessan Victoria bär ofta samma snygga uppsättning – och den låga knuten må vara enkel men är ack så elegant och fungerar såväl till vardags som till fest. Något kronprinsessan visar gång på gång.

Annons

Så får du till kronprinsessans frisyr

Börja med att kamma håret stramt bakåt med hjälp av en borste med täta strån. Fäst sedan håret med med en tofs i nacken. För att ge knuten en fyllig effekt kan du försiktigt tupera längderna i tofsen och sedan skapa en knut genom att fästa en till tofs över håret.

Hårborste, Backcombing Brush Black – Denman

Smart hårborste som fungerar både för att skapa volym till hårrötterna samt för att kamma håret stramt bakåt. Här kommer du till hårborsten (reklamlänk).

hårborste för att kamma håret bakåt
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Hårvax, Waxes & Pastes Continental Glossing Wax – R+Co

För att håret ska ligga på plats hela dagen och kvällen är det en bra idé att applicera ett vax som lägger stråna på plats. Waxes & Pastes Continental Glossing Wax ger stadga (utan att kännas stel eller flottig) och ger samtidigt fin glans. Här kan du läsa mer om produkten (reklamlänk)som också fungerar utmärkt för att minska friss om du föredrar att ha håret uppsatt i högre tofsar .

Annons
R+Co hårvax med glans
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Hår med volym som drottning Silvia

drottning silvia hår styling frisy

Drottning Silvia är en sann inspiration när det kommer till fantastiskt hår – och hennes snygga volym är både tidlös och elegant! Ja, drottningen vet minst sagt hur man får håret att nå högre höjder. Och det är faktiskt inte så svårt, allt som krävs är lite förberedelse. Börja med att addera en volymspray och volymmousse och gå sedan in med en rundad värmeborste.

Annons

Volymspray, Blow Dry Ever Lift – Kevin Murphy

Blow Dry Ever Lift är den smarta superprodukten som minskar friss, gör håret glansigt och lent och samtidigt gör att stråna sväller och skapar snygg volym. Här kan du läsa mer om produkten (reklamlänk).

kevin murphy volymspray
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Värmeborste för volym, Magic Style Brush – OBH Nordica Björn Axén

Värmeborstar och varmluftsborstar (fön och rundborste i ett) är de hetaste stylingverktygen som alla pratar om just nu – och båda varianterna passar också utmärkt för att få till en majestätisk volym, likt drottningens! Med Magic Style Brush kommer man enkelt åt nära hårbotten och värmeborsten formar också längderna snyggt. Här kan du läsa mer (reklamlänk).

Annons
värmeborste för volym i håret
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Trendig lugg som prinsessan Sofia

prinsessan sofia hår frisyr styling lugg

När prinsessan Sofia nyligen sågs i lugg för första gången blev många överraskade! Den kapade luggen är ovanlig för kungligheter – men är både modig och snygg.

Annons

Smidig plattång, Straight & Curl Brilliance – Babyliss

För att få luggen att ligga snyggt är en plattång verktyget som gör jobbet! Några drag med plattången gör att luggen ligger felfritt. Föredrar du en lugg med något mjukare och rundade toppar är en plattång med rundade kanter, likt Straight & Curl Brilliance, super. Här hittar du produkten (reklamlänk)!

plattång budget bästa babyliss
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Värmeskydd, Bodyguard Heat Protect Spray – ghd

Innan du använder plattången är det däremot viktigt att inte slarva med värmeskydd! Bodyguard Heat Protect Spray är ett bästsäljande värmeskydd som inte tynger inte ner håret, men ger fin stadga – och framförallt skyddar så att håret inte slits i onödan. Här hittar du fler recensioner om produkten (reklamlänk).

Annons
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Snygga lockar som prinsessan Madeleine

prinsessan madeleine hår frisyr styling

Prinsessan Madeleines lockar är definitionen av ett prinsess-svall! För att få till samma, snygga lockar som prinsessan är det bra att börja dela in håret i sektioner för att se till att du inte missar några strån. Addera sedan värmeskydd följt av en lätt hårspray och avsluta sedan med en stor locktång. När lockarna har svalnat helt kan du borsta ut lockarna försiktigt för att få en mer sofistikerad look.

Annons

Lätt hårspray, Squalane Soft Hairspray – Continu

Prisvänliga och vårdande Squalane Soft Hairspray från svenska Continu har en lätt mist som fördelar sig fint i håret. Hårsprayen känns inte tung eller kladdig och den något starka doften lägger sig snabbt! Här hittar du produkten (reklamlänk).

lätt hårspray billig budget
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Lättanvänd locktång, C-Titanium Brilliance Wand – Babyliss

Okomplicerad, prisvänlig och riktigt bra – C-Titanium Brilliance Wand från Babyliss skapar snabbt och enkelt stora lockar som håller länge! Tänk på att applicera värmeskydd innan och låt lockarna svalna innan du kammar ut dem. Det gör att lockarna håller längre och bättre. Klicka här för att läsa mer recensioner (reklamlänk).

Annons
stor locktång babyliss prisvärd billig budget locktång
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Läs mer:

Foto: TT

Prinsessan Dianas stilresa genom tidernaBrand logo
Prinsessan Dianas stilresa genom tiderna
Annons