Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Inspireras av prinsessan Madeleine – tipsen för fin lyster i ansiktet

13 dec, 2021, 12:47 
AvVeronica Henriksson
prinsessan madeleine smink

Kinder som strålar och ögon som poppar – prinsessan Madeleine har en strålade hud med klädsam lyster. Här är guiden för hur du får samma resultat.

Annons

Prinsessan Madeleine är minst sagt en sann inspiration när det kommer till vackra och eleganta sminkningar. Prinsessan bär ofta en naturlig makeup där fokus är hälsosamt lyster och friska kinder. Och med rätt produkter kan du enkelt få samma resultat.

Här är guiden och produkterna som skapar en kunglig bas!

Fixa prinsessan Madeleines fina lyster – bästa tipsen och produkterna

prinsessan madeleine

Börja med primer

Det första steget i din sminkrutin är primer. Fukt, lyster, matt finish eller att sudda ut stora porer – det en primer för alla! Gemensamt för primer är att produkten hjälper till att skapa det perfekta underlaget och hjälper din makeup att sitta bättre under dagen.

Annons

Primer med lyster, Instant Glow UV Primer SPF30 – Lumene

Invisible Illumination Instant Glow Primer SPF 30 är en lätt primer med fokus på att ge fukt, jämna ut och ge lätt lyster. Primern innehåller också solskyddsfaktor 30 (men tänk på att det inte räcker som skydd en solig sommardag).

Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

CC cream med lyster

En BB- eller CC cream är den perfekta produkten om du vill täcka ojämnheter och rodnad, men fortfarande vill ha ett naturligt resultat. Skillnaden mot en foundation är att BB och CC cream ofta också verkar återfuktande och vårdande samt innehåller solskyddsfaktor. Den perfekta basprodukten med andra ord!

Annons

Your Skin But Better CC+ Illumination SPF50+ – It Cosmetics

StorsäljarenYour Skin But Better CC+ Illumination SPF50+ är en lättapplicerad cc cream som, precis som namnet säger, ger en känsla av my skin but better. Produkten finns också med matt finish samt naturlig finish.

cc cream it cosmetics
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Bronzer för att ge konturer

Ge fina konturer till ansiktet med hjälp av en bronzer. Bara några svep med borsten ger genast liv till ansiktet!

Annons

BioMineral Healthy Glow Sun Powder – Estelle & Thild

BioMineral Healthy Glow Sun Powder är ett ekologiskt och svensktillverkat solpuder som ger en naturlig glöd. Det silkeslena pudret har lätta pigment och går att bygga upp utan att kännas kakig.

bronzer estelle och thild
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Rouge på kinderna

Underskatta aldrig ett rouge! Det ger ett friskt och välmående intryck till ansiktet och kan appliceras på flera sätt. Tänk bara på att applicera lite i taget – det är enklare att addera rouge, än att ta bort.

Annons

Perfect Blush – IsaDora

Plånboksvänliga Perfect blush är ett lätt rouge med fina och snälla pigment som går att bygga upp till önskat resultat. Perfekt för dig som önskar en lätt färg på kinderna.

rouge isadora
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Foto: TT

Avsluta med highlighter

Det sista steget för fin lyster är highlighter. En highlighter ger direkt illusionen av strålande kinder och finns i flera olika varianter.

Annons

Supertips: Prinsessan Madeleine ses ofta med pigga ögon och en fin ögonskugga. Dutta highlighter mitt på ögonlocket för att skapa samma effekt som Madeleine!

Glow Mon Amour Highlighter – L'Oréal Paris

Glow Mon Amour Highlighter är en väldigt naturlig highlighter med lätta pigment. Highlightern har fint, fint skimmer som lägger sig sömlöst på huden.

highlighter loreal
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

LÄS MER

Annons
Prinsessan Madeleine - 13 Nobelklänningar genom årenBrand logo
Prinsessan Madeleine - 13 Nobelklänningar genom åren
Annons