Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Berömda festbilden på Chris – helt oigenkännlig

19 apr, 2022, 18:00 

Bilderna på Chris O'Neill väcker gamla minnen till liv!

Annons
Chris hemliga liv innan Madeleine!Brand logo
Chris hemliga liv innan Madeleine!

Innan Chris O'Neill, 47, träffade prinsessan Madeleine, 39, levde han ett fartfyllt liv som finansman. Sin lediga tid spenderade han bland annat med den så kallade svensk­eliten i New York.

Det var även på så sätt som han och Madeleine introducerades för varandra – genom gemensamma vänner under en utekväll 2010 i staden som aldrig sover.

Ja, för tio år sedan var både Madeleine och Chris riktiga festprissar som var ute och dansade och hade kul ända in på småtimmarna.

Chris O'Neill 2010 utanför Riche
En av de första bilderna på Chris som svenska folket fick se.

Kända bilden på Chris – festar med Madeleine i Stockholm

En bild på Chris, som kommit att bli berömd, är den när han står utanför den lyxiga restaurangen Riche i Stockholm och röker en cigarett.

Annons

Det är en av de första bilderna på prinsessans framtida make som publicerades i svenska medier.

På bilden är Chris 36 år gammal och bär en vit skjorta som är avslappnat uppknäppt vid bröstet, samt en svart kavaj. Vi ser även hur han och Madeleine har det trevligt och skrattar ihop på flera bilder.

Chris O'Neill och prinsessan Madeleine utanför Riche 2010
Så glada och nykära!

Chris förändring – nya livet efter tio år

Sedan bilderna togs har det gått snart 12 år, och mycket har hunnit hända i turturduvornas liv.

2012 gick Chris ned på knä och friade till sin prinsessa och året därpå gifte de sig i Slottskyrkan i Stockholm, framför hela svenska folket.

Paret har även hunnit få tre vackra barn – prinsessan Leonore, 8, prins Nicolas, 6, och prinsessan Adrienne, 4. Dessutom bor hela familjen sedan flera år tillbaka i soliga Florida i USA.

Annons

Chris liv har under de senaste tolv åren verkligen förändrats, med andra ord. Idag är han en familjefar som vi sällan ser i festmiljöer, som på bilderna från 2010.

Istället är vi vana vid att se Chris i officiella sammanhang, iklädd proper kostym, eller i mer avslappnade situationer med familjen som vi stundtals får ta del av på Instagram.

Annons