Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bilden avslöjar! Okända detaljen hemma hos Victoria och Daniel

02 feb, 2021, 13:00 
Kronprinsessan Victoria Prins Daniel
Den nya bilden avslöjar en helt okänd sida hos kronprinsessan Victoria och prins Daniel!
Annons
Kungafamiljens ALLA hem!Brand logo
Kungafamiljens ALLA hem!

Tekniknörd? Sportfantast? Eller bara vanlig serieslukare? Visa mig din tv – och jag ska säga dig vem du är! Valet av tv och graden av tekniska finesser avslöjar ju en hel del om sin ägare – och nu har vi fått hänga med kronprinsessan Victoria, 43, och prins Daniel, 47, ända in i tv-rummet: Den plats där de kan sparka av sig skorna och bara vara sig själva. Och sannolikt också den plats där det kungliga familjemyset rullar igång varje fredag...

Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prins Oscar Prinsessan Estelle TV-rummet Haga slott
Victoria, Daniel, Oscar och Estelle i sitt TV-rum på Haga. Så speciellt! Och själva tv:n berättar en hel del...

Ett kort ögonblick undrade man ju också om detta kunde vara samma lcd-tv från Samsung som kronprinsessan fick i hårt kritiserad 30-årspresent av självaste regeringen – överlämnad av statsminister Fredrik Reinfeldt på Kungliga slottet i sin kartong och med den vita paketlappen kvar.

I så fall hade det ju varit en kunglig skräll, så här tretton år senare.

Kronprinsessan Victoria 30-årsdag Fredrik Reinfeldt platt-tv present
Kronprinsessan Victoria packar upp statsminster Reinfeldts officiella gåva: En platt-tv. ”Ett fascinerande grunt val. För att inte säga platt!” sa kritikerna.

Men den nuvarande tv:n på Haga är betydligt större än den gamla 26-tummaren, det konstaterar Svensk Dams teknikexpert Sebastian Mattsson:

Annons

– Utifrån bilden skulle jag tippa att skärmen ligger på 65 tum.

– Det verkar vara en fin tv som kronprinsessan fått tag på, man ser på själva infattningen, ramen, att den är ganska tunn, vilket tyder på att det rör sig om en relativt ny modell. Så den borde kosta mellan 7 000 och upp till 12 000 kronor.

Victoria och Daniel – så ser det ut inne på Haga

– En detalj som man också kan notera i bilden är att kronprinsessparet har kopplat en laptop eller någon annan sorts dator till tv:n. Det är en lite gammaldags lösning, nuförtiden kör många med till exempel Chromecast och slipper använda externa apparater. Vissa tekniknördar kanske skulle rynka på pannan åt detta, men funkar det så funkar det!

Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prins Oscar Prinsessan Estelle TV-rummet Haga slott
Härliga kronprinsessfamiljen. Men några tekniknördar är de inte. Nu vet vi det!

Foto: TT, Kungliga Hovstaterna.

Annons