Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Bilden på Victoria och Silvia – alla ser samma sak

Bilden på Victoria och Silvia – alla ser samma sak

Foto: TT

Fina stunden framför alla fångades på bild!

WOW! Här anländer kungafamiljen till festen på Kungliga slottet – se filmen
0:55

Efter reklamen: WOW! Här anländer kungafamiljen till festen på Kungliga slottet – se filmen

(0:55)

Slå på ljud

Förhoppningsvis har våra kungligheter samlat krafterna igen efter den härliga festkvällen på slottet i onsdags. Allting pekar på att det var en riktigt succémiddag!

Bland gästerna fanns bland annat kungens syster prinsessan Christina och hennes man Tord. När Svensk Dam ringde upp honom dagen efter festen, berättade han att han var nöjd med kvällen.

– Det var väldigt god stämning och trevligt på alla vis! meddelade Tord.

Festade med kungen

Det var runt 150 personer som deltog på middagen, som kungen och drottningen höll i. För den nyfikne finns hela gästlistan att ta del av här, och det finns flera namn som väcker uppmärksamhet!

Jesper Börjesson, känd från Nyhetsmorgon, gjorde en revansch i offentligheten på middagen efter att han bytte morgon-tv till kontor. Bara timmar innan middagen ringde Svensk Dam upp Jesper, för att kolla nerverna inför den prestigefulla middagen.

– Det klart att det är lite speciellt. Det har ju inte varit möjligt att träffas i större sällskap på en längre tid så jag tror alla känner en spänning inför kvällen, sa han då.

Detaljen – framför alla

Förutom förväntansfulla gäster kryllade det förstås av lika förväntansfulla fotografer på slottet. Bilderna från middagen har tagit både Sverige och världen med storm – och alla imponeras av våra fina kungligheter!

Men det är en bild som väcker uppmärksamhet. När kungafamiljen gjorde entré fångades ett speciellt ögonblick på bild. Kungen och drottningen kommer in tillsammans, tätt följt av kronprinssessan Victoria och prins Daniel.

Plötsligt fångas Silvia och Victoria väldigt nära varanda, och har ett eget samtal – framför alla fotografer! Vad mor och dotter pratade om kommer vi nog aldrig få veta, men vilket härligt foto det blev!

Fredrik Sandberg/TT

Foto: TT

LÄS MER: TV4-profilen försvann från rutan – nu festar han med kungen

LÄS MER: Därför nobbar Madeleine och Chris kungens middag

LÄS MER: Nya bilderna på Victoria och Daniel väcker reaktioner utomlands