Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Bilderna från Daniels förflutna kommer upp till ytan – efter mystiska beslutet

Bilderna från Daniels förflutna kommer upp till ytan – efter mystiska beslutet

Efter hovets ändring i Daniels förflutna – nu händer det igen!

3 kungliga snackisar från vecka 14!
1:00

Efter reklamen: 3 kungliga snackisar från vecka 14!

(1:00)

Slå på ljud

När kungahuset.se fick en makeover under förra veckan var det en total sådan: inget var sig tidigare likt! Omgörningen har varit planerad sedan länge och nu ansåg kungen att det är dags att fräscha upp sajten.

– Sedan ett antal år tillbaka har vi planerat att uppgradera kungahuset.se, anledning är helt enkelt att göra hemsidan mer funktionell för dagens behov och göra den mer lättillgänglig, har Margareta Thorgren, hovets informationschef, sagt till Svensk Damtidning om ändringen.

Bilderna ur Daniels förflutna raderades

På hemsidan fanns tidigare ett antal bilder ur prins Daniels uppväxt i Ockelbo, men efter den nya lanseringen var de plötsligt borttagna. Bilder där vi till exempel kunde se mamma Ewa och pappa Olle Westling hållandes sin lille son i famnen var puts väck.

För den uppmärksamme var detta helt klart en stor förändring och det spekulerades om den nya hemsidan bara ska representera kungligheterna i nutid.

– Inför utvecklingen har vi gjort en förstudie för att ta reda på vad användarna tar del av och behöver och vad som har saknats, har Margareta Thorgren sagt.

Gör plötslig ändring

Men nu kommer ett besked som nog kan glädja många: kungahuset.se har uppdaterats och bilderna är tillbaka! Den verkliga orsaken bakom ändringen är okänd, men hemsidan är ju fortfarande under konstruktion.

Kungahuset.se har ändrat hemsidan igen och till mångas stora glädje är bilderna från prins Daniels barndom i Ockelbo nu tillbaka.

Kungahuset.se har ändrat hemsidan igen och till mångas stora glädje är bilderna från prins Daniels barndom i Ockelbo nu tillbaka.

Trots att den nya sajten har lanserats, som hovets till exempel, läggs saker till, tas bort och görs om löpande – och det här är nog inte den sista omgörningen.

Men en sak som är säker är att prins Daniel spelar en betydande roll i den kungliga representationen, något som kan vara en av anledningarna till att Dessutom vill hovet att det svenska folket ska lära känna prinsen på djupet!

LÄS MER: Nya bilderna på Victoria och Daniel väcker reaktioner utomlands

LÄS MER: Victoria i tårar bredvid statsministern – fem år efter tragedin på Drottninggatan

LÄS MER: Efter sjukdomstiden – första bilderna från Victorias och Daniels semester

Foto: TT, kungahuset.se