Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bilderna på Madeleine sprids som en löpeld – får det att viskas: "Hon ser..."

17 feb, 2024, 19:00 
Här blir det så tydligt.
Annons

Det är inte varje dag vi får oss en glimt av prinsessan Madeleine, som ju till vardags bor borta i Miami. Därifrån sköter hon sitt jobb med World Chilhood Foundation, och klämmer in bruncher med tjejgänget och långa hundpromenader.

I veckan kunde Svensk Dam dela exklusiva bilder från prinsessans Florida-liv, och nu ser alla samma sak.

Därför lämnar kungen & Silvia Sverige • Uppgifter: Fergie & Andrew kan bli ett par igen • Nya bilden på Leonore välter internet – 3 kungliga snackisar från vecka 7!Brand logo
Därför lämnar kungen & Silvia Sverige • Uppgifter: Fergie & Andrew kan bli ett par igen • Nya bilden på Leonore välter internet – 3 kungliga snackisar från vecka 7!

Prinsessan Madeleines nya Florida-look

På bilderna som Svensk Dam kunde dela var Madeleine somrigt klädd, det är ju trots allt sommarvärme i Florida, påväg till tjejlunch på den nyöppnade restaurangen KoKo By BAKAN.

I handen hade hon en presentpåse med sig, och hon var trendigt klädd i en bohemisk blus, blåjeans och klackskor. Blusen hade vida ärmar och blommigt mönster, och kommer från prinsessfavoriten By Malina. I handen hade Madeleine givetvis sin rosa väska från Valentino, som hon bar för första gången för sju år sedan. Snacka om att få valuta för pengarna!

Annons

Madeleine var sådär prinsessigt cool när hon lämnade bilen och promenerade med sina stora solglasögon till väninnorna. Här är det ju nästan ingen som vet att det är en kunglighet de passerar på gatan – precis som Madeleine vill ha det.

Reaktioner efter nya bilderna på prinsessan Madeleine

Det är tydligt att Madeleine är en uppskattad kunglighet, även utanför Sveriges gränser. När kontot Royal Fashion Police delar fotona på Madeleines look börjar det genast att snackas i kommentarsfältet – och alla är helt besatta av hennes stil!

"Hon ser fantastisk ut!"

"Hon är verkligen en av de vackraste kvinnorna i världen"

"Jag älskar den här outfiten och blusen"

Ja, snacka om fullträff!

Prinsessan Madeleine
Madeleine är en riktig modedrottning! Vem har glömt denna drömklänning hon bar under sitt Sverige-besök i somras?Fredrik Sandberg/TT

Foto: TT

Annons